Κλοπ: «Πρέπει να είσαι έτοιμος για αυτό το παιχνίδι» (vid)

Κλοπ: «Πρέπει να είσαι έτοιμος για αυτό το παιχνίδι» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την κατάκτηση του Champions League το 2019 με τη Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι δεν γινόταν να χάσουν κι άλλον τελικό οι κόκκινοι.

Από τα κλάματα και την απογοήτευση της απώλειας του τροπαίου στο τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το 2018 στο Κίεβο, στην ευτυχία της επιστροφής στην απόλυτη κορυφή 14 χρόνια μετά το έπος της Πόλης.

Σαν σήμερα, 1η Ιουνίου, η Λίβερπουλ στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης, στη Μαδρίτη, και ο Γιούργκεν Κλοπ εξηγεί πώς η ομάδα έφτασε να διεκδικεί, τόσο άμεσα, ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ, ένα χρόνο μετά το Κίεβο.

Όπως τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, σε βίντεο που ανέβασε η ομάδα στα social media: «Όταν επιστρέψαμε από το Κίεβο υπήρχε στιγμή που όλοι ήμασταν στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι και σκέφτηκα ‘πρέπει να επιστρέψουμε εδώ και να το κάνουμε σωστά…’. Το να το πετύχουμε ακριβώς την επόμενη σεζόν ήταν τρομερό. Κάναμε πολύ καλά ματς και με την Παρί μέσα και με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ απέναντι στη Νάπολι είχαμε επαγγελματισμό και ωριμότητα στο ανώτατο επίπεδο.

Με τη Μπαρτσελόνα, το κλειδί ήταν η πρώτη στιγμή. Σέντρα, πίσω η μπάλα και… ορμάμε! Το περιέγραψα και στα παιδιά ότι ήταν σαν λιοντάρια που είχαν να τραφούν οχτώ εβδομάδες.

Πρέπει ν’ αποδίδουμε για τον κόσμο μας, υπάρχει ενθουσιασμός, όλοι θέλουν να συμμετέχουν, να σκέφτονται τα παιχνίδια, να βλέπουν τα παιχνίδια…

Ήμασταν ξανά στον τελικό, εκεί που ναι μεν μπορεί να βοηθήσει κάθε προηγούμενη εμπειρία, ωστόσο, πρέπει να είσαι απόλυτα έτοιμος γι’ αυτό το παιχνίδι».

Jürgen Klopp's final message ahead of UCL final 🙌

"Whatever you had in the past, it helps, but you need to be ready for this game." ✊On this day last year, the boss had one final message ❤️

Δημοσιεύτηκε από Liverpool FC στις Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ