Ράσφορντ: «Ζητάμε απαντήσεις»

Ράσφορντ: «Ζητάμε απαντήσεις»

Το μήνυμα του Μάρκους Ράσφορντ για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη των ΗΠΑ.

Ο στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, είπε «οι άνθρωποι πονούν και οι άνθρωποι χρειάζονται απαντήσεις», μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, του Αφροαμερικανού που άφησε την τελευταία του πνοή στη Μινεάπολη, αφότου ένας αστυνομικός τον πίεσε με το γόνατο γι΄ αρκετή ώρα στον αυχένα.

Ο θάνατος του Φλόιντ στις 25 Μαΐου προκάλεσε αναταραχές και την επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας σε δεκάδες πόλεις στις ΗΠΑ, ενώ την Κυριακή στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκε διαδήλωση προς υποστήριξη του κινήματος #BlackLivesMatter.

«Γνωρίζω καλά ότι δεν έχετε ακούσε νέα από μένα για κάποιες μέρες. Προσπαθώ να επεξεργαστώ αυτό που συμβαίνει στον κόσμο», πόσταρε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Ράσφορντ.

«Κάποια στιγμή ζητούσα από τους ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά, να δουλέψουν μαζί και να είναι ενωμένοι, μου φαίνεται τώρα ότι είναι πιο χωρισμένοι από ποτέ.

Οι άνθρωποι πονούν και οι άνθρωποι ζητούν απαντήσεις. Η ζωή των μαύρων έχει σημασία, όπως και η κουλτούρα τους. Εμείς έχουμε σημασία. #justiceforgeorgefloyd #justiceforahmaudarbery #justiceforbreonnataylor.», πρόσθεσε ο διεθνής άσος των «μπέμπηδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ