Ζιρού: «Έμεινα γιατί ο Λάμπαρντ κράτησε το λόγο του»

Ζιρού: «Έμεινα γιατί ο Λάμπαρντ κράτησε το λόγο του»

Στην Τσέλσι και την επόμενη σεζόν θα είναι ο Ολιβιέ Ζιρού.

Ο Ολιβιέ Ζιρού θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στους «μπλε» του Λονδίνου έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι και το 2021, παρά το γεγονός πως γι’ ακόμα μια φορά εμφανιζόταν ως… φευγάτος από το λονδρέζικο κλαμπ.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι, ο Ολιβιέ Ζιρού δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για τα θέματα που συζήτησε με τον Φρανκ Λάμπαρντ, αλλά έδειξε πως αυτό που τον κέρδισε ήταν η τιμιότητα και ο σεβασμός που του έδειξε ο κόουτς της ομάδας.

«Θα έφευγα τον Ιανουάριο γιατί ήθελα να παίζω σε περισσότερα ματς για να καταφέρω να μπω στην αποστολή της ομάδας για το Euro που θα γινόταν φέτος το καλοκαίρι. Το είπα στον κόουτς, όμως μάλλον ο Θεός ήθελε να με κρατήσει στην Τσέλσι.

Ο Λάμπαρντ μου ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσε να με αφήσει να φύγω γιατί δεν είχε αντικαταστάτη και στην κουβέντα που κάναμε μεταξύ μας πέραν όσων είπαμε, μου υποσχέθηκε ότι θα με υπολογίζει περισσότερο.

Κράτησε το λόγο του και πλέον εγώ ήμουν αυτός που έπρεπε να του δείξω ότι ήμουν έτοιμος ανά πάσα στιγμή όταν θα μου ζητούσε να βοηθήσω την ομάδα» είπε ο Γάλλος φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ