Ακόμη… πονάει τον Σκόουλς ο τελικός του 1999

Ακόμη… πονάει τον Σκόουλς ο τελικός του 1999

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να ξεχάσει τη φάση με τον Ντεσάμπ, που του στέρησε τη συμμετοχή στον αξέχαστο τελικό του 1999 κόντρα στην Μπάγερν.

Χαραγμένος για πάντα στην μνήμη του Πολ Σκόουλς θα μείνει ο ημιτελικός του Champions League το 1999, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Γιουβέντους (σ.σ. νίκησαν οι Άγγλοι στο Τορίνο με 3-2, ενώ στο πρώτο ματς είχαν παραχωρήσει ισοπαλία 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ»).

Ήταν 21 Απριλίου και ο Αγγλος μέσος αντικαθιστά στο 68ο λεπτό τον Μπλόμκβιστ. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Σκόουλς έκανε ένα τάκλιν στον Ντιντιέ Ντεσάμπ, με αποτέλεσμα να δεχθεί κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή και να χάσει τον αξέχαστο τελικό, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν στα τελευταία λεπτά 2-1 και με απίστευτη ανατροπή στις καθυστερήσεις την Μπάγερν Μονάχου και κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Σκόουλς θυμήθηκε ξανά εκείνη την βραδιά και, όπως φαίνεται, δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρήσει τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό των «πετεινών»: «Του έκανα ένα τάκλιν, έχω δει την φάση πολλές φορές. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι υπήρχε φάουλ. Η φάση έγινε ακριβώς μπροστά στον διαιτητή και ο Ντεσάμπ φώναζε σαν ένα μεγάλο κορίτσι, σαν ένα μεγάλο μωρό. Είναι κάτι που πρέπει να ζήσεις για να το καταλάβεις. Προφανώς, τότε, καταστράφηκα, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ