Βρήκε τον εκλεκτό για τη θέση του βοηθού στη Σίτυ ο Γκουαρντιόλα

Βρήκε τον εκλεκτό για τη θέση του βοηθού στη Σίτυ ο Γκουαρντιόλα

Στο Χουάνμπα Λίγιο φαίνεται να καταλήγει ο προπονητής της ομάδας του Μάντσεστερ για να τον πλαισιώσει στο τιμ του.

Ο Μικέλ Αρτέτα εδώ και καιρό έχει χαιρετήσει για να αναλάβει το τιμόνι της Άρσεναλ και έτσι ο Γκουαρντιόλα καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα για να βρει τον νέο του βοηθό στην Μάντσεστερ Σίτυ. Φαίνεται πως μετά από αναζήτηση κατέληξε στον παλιό γνωστό του, Χουάνμπα Λίγιο για αυτό το δύσκολο έργο.

Ο Ισπανός τεχνικός μένει ελεύθερος από την ηγεσία της Qungdao Huanghai το προσεχές καλοκαίρι και από ότι φαίνεται ψάχνει μία νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα. Αυτή θα την βρει στους «Πολίτες» αφού ο Γκουαρντιόλα τον θέλει διακαώς στο τιμ του.

Οι δύο τους είχαν εργαστεί μαζί τη δεκαετία του 90’, σε ομάδες όπως η Ρεάλ Σόσιεδαδ και η Σεβίλλη ενώ σε εθνικό επίπεδο στην εθνική ομάδα της Χιλής. Ο Πεπ μάλιστα είχε προπονητή το 2006 τον Χουάνμπα Λίγιο όταν και αυτός φορούσε τα χρώματα της Ντοράντος Σιναλόα στο Μεξικό.

Τέλος, ο Λίγιο που είχε ακουστεί στη χώρα μας και για τον ΟΦΗ χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον Πεπ για τις προπονητικές του μεθόδους και τον χαρακτήρισε μεγάλο δάσκαλο και μαέστρο. Το μόνο που μένει η λύση του συμβολαίου του με την Qungdao Huanghai το καλοκαίρι, έτσι ώστε να προχωρήσει σε νέο επίπεδο η συνεργασία τους με τα χρώματα της Σίτυ αυτή τη φορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ