Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τρίο στούτζες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Aγόρασαν και δέκατη ομάδα οι ιδιοκτήτες της Σίτι

Tην Νανσί, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος ετοιμάζεται να αγοράσει το City Football Group.

Aγόρασαν και δέκατη ομάδα οι ιδιοκτήτες της Σίτι | to10.gr

Το δίκτυο συλλόγων της City Football Group είναι έτοιμο να προσθέσει και δέκατο μέλος. Οι ιδιοκτήτες της Σίτι, οι οποίοι τον περασμένο μήνα είχαν αποκτήσει την βέλγκικη Λόμελ, έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την αγορά της γαλλικής Nανσί, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν ολοκληρωθεί το deal η Νανσί θα είναι η τέταρτη ευρωπαϊκή ομάδα του City Football Group, μετά τις Μάντσεστερ Σίτι και την Τζιρόνα (Iσπανία), Λόμελ (Βέλγιο) ενώ στον όμιλο υπάρχουν ακόμα οι Μέλμπουρν Σίτι (Αυστραλία), Γιοκοχάμα Φ. Μαρίνος (Ιαπωνία), Μοντεβιδέο Τόρκι (Ουρουγουάη), Σιτσουάν Τζιουνιού (Κίνα) και Μουμπάι Σίτι (Ινδία).

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily, υπάρχει ακόμα μια ομάδα στην κεντρική Ευρώπη που βρίσκεται στο ραντάρ του City Football Group, ενώ παράλληλα οι σκάουτ του συλλόγου έχουν πάρει εντολή να εντείνουν το ψάξιμο για εύρεση ταλέντων, τα οποία θα μπορούσαν άμεσα να ενσωματωθούν στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Σίτι.