Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Το ήξερες, το έπαιξες;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πως η δολοφονία Κασόγκι μπορεί να μπλοκάρει την πώληση της Νιούκαστλ

Ένα γράμμα της αρραβωνιαστικιάς του δολοφονημένου δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι, είναι πιθανό να βάλει… στοπ στην πώληση της Νιούκαστλ.

Πως η δολοφονία Κασόγκι μπορεί να μπλοκάρει την πώληση της Νιούκαστλ | to10.gr

Εδώ και μέρες το επενδυτικό fund από τη Σαουδική Αραβία έχει έρθει σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της Νιούκαστλ, Μάικ Άσλεϊ για την αγορά της ομάδας έναντι 300 εκατομμυρίων λιρών. Μάλιστα, οι Σαουδάραβες έχουν ήδη προχωρήσει τον σχεδιασμό, ωστόσο μπορεί να μπει… φρένο στη διαδικασία εξαιτίας της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αρραβωνιαστικιά του Κασόγκι έστειλε γράμμα στην Premier League με το οποίο κατηγορεί τον Πρίγκιπα, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, που ηγείται του fund για διαταγή στην δολοφονία του συντρόφου της το 2018 στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Η Hatice Cengiz ζητάει από την Premier League να μην εγκρίνει την πώληση, ενώ ανέφερε στο BBC: «Είμαι σίγουρη ότι η Premier League θα μπλοκάρει την πώληση της Νιούκαστλ στον Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν και στο fund του. Είναι υπεύθυνος για τον ρόλο του στην δολοφονία του Τζαμάλ και όλοι πρέπει να αποφύγουν την συνεργασία μαζί του».

Μάλιστα ο γενικός διευθυντής της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, απάντησε προς την Cengiz με θετικό τρόπο, σύμφωνα με το BBC: «Σας διαβεβαιώ ότι οι αναφορές σας θα εξεταστούν πλήρως στην διαδικασία».