Η αστυνομία έδωσε έγκριση στη Λίβερπουλ για απονομή στο Άνφιλντ

Η αστυνομία έδωσε έγκριση στη Λίβερπουλ για απονομή στο Άνφιλντ

Η αστυνομία άναψε το «πράσινο φως» στη Λίβερπουλ σε περίπτωση που στεφθεί πρωταθλήτρια να γίνει η απονομή στο Άνφιλντ.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή της στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά από 30 χρόνια, καθώς χρειάζεται μόλις έξι βαθμούς για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Ο κορωνοϊός «πάγωσε» την απονομή του πρωταθλήματος και την αναμονή των Reds για πάνω από τρεις δεκαετίες, όμως και πάλι θα βρεθεί ο τρόπος για να γιορτάσουν οι κόκκινοι την επιστροφή τους στους τίτλους.

Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία του Μέρσεσαϊντ έδωσε το «ok» για την απονομή του τίτλου στο γήπεδο τους, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας στις 24 Ιουνίου.

Οι αγώνες της Λίβερπουλ εναντίον της Έβερτον και της Μάντσεστερ Σίτι και οι δύο εκτός έδρας, είναι οι μόνοι οι οποίοι ενδέχονται να χρειαστεί να διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα, υπό την επίβλεψη αστυνομικών δυνάμεων και τοπικών αρχών.

Μια απόφαση για το πού θα διεξαχθεί ο αγώνας αναμένεται τη Δευτέρα (08/06) όταν η συμβουλευτική ομάδα ασφαλείας του Δημοτικού Συμβουλίου του Λίβερπουλ συνεδριάσει για να αποφασίσει εάν το παιχνίδι μπορεί να διεξαχθεί στο «Γκούντισον Πάρκ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ