Ρότζερς σε παίκτες Λέστερ: «Δείτε το Last Dance»

Ρότζερς σε παίκτες Λέστερ: «Δείτε το Last Dance»

Ο Μπρένταν Ρότζερς παρότρυνε τους παίκτες της Λέστερ να δουν το ντοκιμαντέρ για τον θρύλο του ΝΒΑ και των Σικάγο Μπουλς, Μάικλ Τζόρνταν.

Στη διάρκεια της καραντίνας, ο Μπρένταν Ρότζερς παρακολούθησε το «The Last Dance» και τόνισε, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, πως του έκανε τρομερή εντύπωση τόσο η προσωπικότητα και η απαίτηση για νίκη σε κάθε ματς από τον Μάικλ Τζόρνταν όσο και το πώς ο προπονητής των ταύρων, Φιλ Τζάκσον, διαχειριζόταν μαεστρικά τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες μέσα στην ομάδα.

Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλο το δέος που ένιωσε, για τη δυναστεία των Μπουλς, ο Βορειοϊρλανδός προπονητής, ώστε να στείλει video-μήνυμα σε όλους τους παίκτες της Λέστερ να μη χάσουν το ντοκιμαντέρ. «Δεν ξέρω τι κάνετε τώρα που δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά αν έχετε την ευκαιρία, αρχίστε να βλέπετε το Last Dance.

Αν θέλετε να μάθετε τι σημαίνει να παίζεις στην ελίτ και να βρίσκεσαι σε πολύ υψηλό επίπεδο από άποψη προετοιμασίας και συγκέντρωσης αλλά και το πώς πρέπει να βελτιώνεσαι για να νικάς, αυτό θα πρέπει να το παρακολουθήσετε», ανέφερε στο μήνυμά του προς τους ποδοσφαιριστές του ο Μπρένταν Ρότζερς.

Αναφερόμενος στο ντοκιμαντέρ, ο Ρότζερς είπε, στη Daily Mail, και το εξής: «Ο Τζόρνταν ήταν ευλογημένος με ταλέντο αλλά φρόντισε να τελειοποιήσει το ταλέντο του. Η νοοτροπία του για το πώς έπρεπε κάποιος να είναι ο καλύτερος, είναι κάτι που πρέπει να την δουν όλοι. Είναι η δουλειά που έκανε και το πόσο προετοιμασμένος ήταν να δοκιμαστεί και να υποφέρει.

Κάποιοι είχαν πρόβλημα με το πώς ο Τζόρνταν συμπεριφερόταν στους συμπαίκτες του αλλά κρίνουμε τους ανθρώπους με τα σημερινά στάνταρντς ενώ μιλάμε για έναν κόσμο 20 χρόνια πριν όπου τα πάντα ήταν διαφορετικά.

Ήθελε να νικάει και ήθελε να νικούν και οι γύρω του. Αυτό συνέβαινε και στο ποδόσφαιρο. Οι καιροί αλλάζουν αλλά σε πολύ υψηλό επίπεδο θα πρέπει μερικές φορές να είσαι σκληρός για είσαι ξεκάθαρος».

Παράλληλα, ο Ρότζερς εξέφρασε την ελπίδα το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ να εμπνεύσει τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ