Ζαχά: «Δεν κοιμήθηκα με την κόρη του Μόγιες»

Ζαχά: «Δεν κοιμήθηκα με την κόρη του Μόγιες»

Ο Γουίλφριντ Ζαχά ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως δεν ισχύουν όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον και την κόρη του Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο Γουίλφριντ Ζαχά, όταν ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατηγορήθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη του Ντέιβιντ Μόγιες (ΦΩΤΟ), αλλά ο ίδιος αρνείται ξανά κάτι τέτοιο.

Μιλώντας στο «The Locker Room» και στον Ρίο Φέρντιναντ, ο Ιβοριανός ακραίος επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας τόνισε: «Είχα προβλήματα τότε διότι ο κόσμος έλεγε ότι κοιμήθηκα με την κόρη του προπονητή και γι’ αυτό δεν έπαιξα εκείνη την χρονιά.

Από την ομάδα δεν μου είχαν πει τίποτα και όταν μέσω του twitter, προσπάθησα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, ο σύλλογος δεν συμμερίστηκε τις απόψεις μου. Κανείς δεν με βοήθησε. Το πέρασα όλο αυτό μόνο μου, μακριά από την οικογένεια μου. Αυτή η ιστορία έχει… τραβήξει για αρκετό καιρό και ο κόσμος πιστεύει ακόμα ότι είναι αλήθεια. Αλλά ποτέ δεν έχω δει την κόρη του Μόγιες. Κάποια στιγμή δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ο κόουτς δεν ήρθε να μου μιλήσει για την κατάσταση. Αυτό ήταν κάτι που με εξόργισε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ