Ράκιτιτς : Μάχη Άρσεναλ και Λίβερπουλ για την απόκτησή του

Ράκιτιτς : Μάχη Άρσεναλ και Λίβερπουλ για την απόκτησή του

Οι Άρσεναλ και Λίβερπουλ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ιβάν Ράκιτιτς, κι αναμένεται να δώσουν «μάχη» σε περίπτωση που ο Κροάτης μέσος αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Η μεταγραφή του Φελίπε Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα θα σημάνει πως πιθανόν ο χρόνος συμμετοχής του Ιβάν Ράκιτιτς θα μειωθεί και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία και την Κροατία, ο μέσος των μπλαουγκράνα ψάχνει για ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Με 27 γκολ σε 4 σεζόν στην Βαρκελώνη και με τη Λίβερπουλ να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κουτίνιο, ο Ράκιτιτς φαντάζει ως ιδανική λύση για την ομάδα του Μέρσεσαϊντ. Με αρκετά πλέον χρήματα πλέον στα ταμεία της μετά την πώληση του Κοουτίνιο, η ομάδα του Γιούργκεν Κλόπ έχει στο στόχαστρο της επίσης τον Ναμπίλ Φεκίρ της Λίον αλλά και τον Ριχάντ Μαχρέζ της Λέστερ.

Όμως, εκτός από τη Λίβερπουλ, πιθανός προορισμός για τον Κροάτη μέσο είναι και η Άρσεναλ από την στιγμή που και ο Μεσούτ Οζίλ είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από το Έμιρεϊτς. Ο Ράκιτιτς αρέσει πολύ στον Αρσέν Βενγκέρ και ο Αλσατός τεχνικός θεωρεί πως θα είναι ιδανικός για την μεσαία γραμμή των κανονιέρηδων.

Πίσω από τον Αντρές Ινιέστα και τον Σέρχιο  Μπουσκέτς ο Κροάτης βλέπει τους Λονδρέζους ως μια εξαιρετική λύση και από την στιγμή που και ο συμπαίκτης του στην Εθνική Κροατίας Λούκα Μόντριτς συνδέεται με σενάρια μεταγραφής για τους Λονδρέζους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ