Μία αγωνιστική στον Ντέλε Άλι για το βίντεο με τον κορωνοϊό (vid)

Μία αγωνιστική στον Ντέλε Άλι για το βίντεο με τον κορωνοϊό (vid)

Ο μέσος της Τότεναμ, χάνει το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς κορόιδευε άνδρα ασιατικής καταγωγής για τον κορωνοϊό.

Μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε στον Ντέλε Άλι, καθώς κορόιδευε άνδρα ασιατικής καταγωγής για τον κορωνοϊό. Έτσι θα χάσει το πρώτο παιχνίδι της επιστροφής, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Παρασκευή(19/6, 22:15), στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής.

Ο 24χρονος μέσος των Σπιρουνιών, είχε ανεβάσει βίντεο, που έκανε αστεία σε έναν Ασιάτη για τον Covid-19. Η Ομοσπονδία είδε το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό, που είχε ανέβει στον λογαριασμό του Άγγλου διεθνή τον Φεβρουάριο και τον τιμώρησε με μία αγωνιστική και 55.700 ευρώ πρόστιμο.

Ο Ντέλε Άλι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω ν’ απολογηθώ ξανά για τη συμπεριφορά μου. Ήταν ένα κακόγουστο αστείο για τον κορωνοϊό, ο οποίος προσέβαλε και σκότωσε περισσότερους ανθρώπους από όσους θα είχαμε φανταστεί. Χαίρομαι που η ομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι η κίνησή μου δεν ήταν ρατσιστική. Πρέπει όλοι να προσέχουμε τα λόγια και τις πράξεις μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ