Βόμβα: «Η Τσέλσι κάνει χρυσή πρόταση στον Κριστιάνο!»

Βόμβα: «Η Τσέλσι κάνει χρυσή πρόταση στον Κριστιάνο!»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Τσέλσι είναι έτοιμη να κάνει το απόλυτο «μπαμ» του καλοκαιριού, καθώς αναμένεται να καταθέσει «χρυσή» πρόταση εκατομμυρίων για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Τσέλσι βάζει… μπουρλότο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Αν πιστέψουμε αρκετά δημοσιεύματα από το εξωτερικό, τότε οι Λονδρέζοι είναι κοντά στη σπουδαιότερη μεταγραφή της ιστορίας τους, με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου σούπερ σταρ με τη Γιουβέντους λήγει το 2022, ωστόσο είναι πιθανό να φύγει πολύ νωρίτερα από εκεί, με τον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες, να ψάχνει ομάδα για να του βρει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.

Αυτή η ομάδα όπως όλα δείχνουν είναι η Τσέλσι, η οποία ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 120 εκατ. ευρώ στον Κριστιάνο! Το «Calciomercato» αναφέρει πως ο Μέντες έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους διοικούντες των «μπλε» και τους έπεισε με τα λεγόμενά του για να κάνουν τη μεγάλη κίνηση. Να κάνουν αυτή τη «χρυσή» πρόταση σε Γιουβέντους και Κριστιάνο, η οποία δεν είναι εύκολο να την αρνηθεί κάποιος για έναν παίκτη στα 35 του! Ακόμη και αν πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών!

Επίσης, η «Βέκια Σινιόρα» είχε αγοράσει τον CR7 έναντι του ποσού των 112 εκατ. ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2018. Άρα θα βγάλει και κέρδος. Αλλά αγωνιστικά, αν αποφασίσει να τον παραχωρήσει στην Τσέλσι, θα αποδυναμωθεί πλήρως.

Δύσκολη απόφαση, ωστόσο αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το νέο σίριαλ που φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ