Αρτέτα: «Θα βρούμε τη σωστή συμφωνία με τον Ομπαμεγιάνγκ»

Αρτέτα: «Θα βρούμε τη σωστή συμφωνία με τον Ομπαμεγιάνγκ»

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, με τον Μικέλ Αρτέτα να εκφράζει την αισιοδοξία του για την παραμονή του Γκαμπονέζου επιθετικού στην Άρσεναλ.

To συμβόλαιο του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ λήγει το καλοκαίρι του 2021, με τον Γκαμπονέζο επιθετικό να μην τα έχει βρει ακόμα με την Άρσεναλ για την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Παρόλα αυτά, ο κόουτς των «κανονιέρηδων» δεν δείχνει να ανησυχεί για το μέλλον του ταλαντούχου φορ.Με δηλώσεις του, ο προπονητής της Άρσεναλ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παραμονή του Ομπαμεγιάνγκ στην ομάδα του Λονδίνου και μετά το πέρας του επόμενου καλοκαιριού.

«Έχουμε πολλές συζητήσεις με τον Πιέρ, με την οικογένειά του και τον ατζέντη του. Είμαι αρκετά θετικός ότι μπορούμε να βρούμε τη σωστή συμφωνία για όλες τις πλευρές. Είναι δική μας ευθύνη να τον κάνουμε να νιώσει ότι αυτό είναι το σωστό επόμενο βήμα στην καριέρα του. Για να γίνει αυτό πρέπει να αισθάνεται πολύτιμος. Πρέπει να αισθάνεται σαν να ανήκει σε εμάς και τον θέλουμε», δήλωσε ο Μικέλ Αρτέτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ