Στην Τσέλσι και επίσημα ο Βέρνερ!

Στην Τσέλσι και επίσημα ο Βέρνερ!

Η Τσέλσι ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ από τη Λειψία, με τον παίκτη να εντάσσεται στους Λονδρέζους από τον Ιούλιο.

Παίκτης της Τσέλσι είναι και επίσημα ο Τίμο Βέρνερ, καθώς οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν τη συμφωνία τόσο με τη Λειψία όσο και με τον Γερμανό επιθετικό.

Ο Βέρνερ θα αμείβεται με 195.000 ευρώ την εβδομάδα στο πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψε. Το κόστος της μεταγραφής βάσει της ρήτρας που είχε ο παίκτης με τη Λειψία αναμένεται να φτάσει κοντά στα 50 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γερμανός έχει σκοπό να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Λειψία στο γερμανικό πρωτάθλημα και στη συνέχεια να αποχωρήσει από την ομάδα, το οποίο σημαίνει πως δεν θα δώσει το παρών στο Final 8 του Champions League.

«Είμαι ενθουσιασμένος που υπογράφω με την Τσέλσι, είναι μία περήφανη στιγμή για μένα που εντάσσομαι σε αυτή τη σπουδαία ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη Λειψία, την ομάδα και τους οπαδούς για αυτά τα τέσσερα φανταστικά χρόνια. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες, τον νέο μου προπονητή και φυσικά τους οπαδούς της Τσέλσι», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Γερμανός διεθνής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ