Έγινε διανομέας φρούτων και λαχανικών ο Μόγες

Έγινε διανομέας φρούτων και λαχανικών ο Μόγες

Διανομέας φαγητού στο Lytham St Annes, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στο Lancashire, στη Βόρεια Αγγλία, έγινε ο Ντέιβιντ Μόγες.

Για λίγες ημέρες οι πιο «εύθραυστοι» άνθρωποι της πόλης εξεπλάγησαν όταν βρήκαν, ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού τους στον ήχο του ειδικού κουδουνιού, έναν ξεχωριστό τύπο.

Ήταν ο Ντέιβιντ Μόγες, ο 57χρονος Σκωτσέζος πρώην προπονητής των Έβερτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Σάντερλαντ και σήμερα της Γουέστ Χαμ. Ο Μόγες γνώρισε την έναρξη της καραντίνας σε προληπτική απομόνωση, αφού ήρθε σε επαφή με τον Μίκελ Αρτέτα, τον τεχνικό της Άρσεναλ, ο οποίος ήταν ο πρώτος κόουτς της Premier League που βρέθηκε θετικός στην Covid-19.

Έχοντας περάσει αυτήν την περίοδο χωρίς προβλήματα, έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της κοινότητας του Lytham, όπου κατέχει ένα σπίτι. «Η σύζυγός μου δεν ήταν εκεί και το τοπικό κατάστημα οπωροκηπευτικών ζητούσε οδηγούς να παραδώσουν» αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου, παραμονή του αγώνα εναντίον της Γουλβς.

«Έκανα τον εαυτό μου διαθέσιμο και μου άρεσε πολύ. Πήρα το χρόνο και επισκέφτηκα οικογένειες που δεν μπόρεσαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εκείνη τη στιγμή. Έφερα πολύχρωμα κουτιά γεμάτα φαγητό. Μια μέρα, ο λογαριασμός από τα ψώνια 16,80 στερλίνες. Η κυρία μου έδωσε ένα χαρτονόμισμα των 20 και είπε, «Γιε μου, τα ρέστα δικά σου»».

Όπως θυμήθηκε, ακόμη, σε μια άλλη περίπτωση έτυχε να παραδώσω φρούτα και λαχανικά στα σπίτια φίλων. Οι άνθρωποι φοβόντουσαν μπροστά στον κίνδυνο αυτού του ιού και ήταν σωστό να βοηθήσουμε την κοινότητα, ακόμα κι αν όλα αυτά ήταν μικρά πράγματα σε σύγκριση με τη συμβολή εκείνων που αγωνίστηκαν κι έθεσαν τη ζωή τους σε κίνδυνο. Οι γιατροί και οι νοσοκόμες ήταν πραγματικοί ήρωες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ