Σόλσκιερ: «Ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο ο Πογκμπά»

Σόλσκιερ: «Ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο ο Πογκμπά»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Πολ Πογκμπά μετά το τέλος του ματς με την Τότεναμ, τονίζοντας πως είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο.

Ο Πολ Πογκμπά έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μείνει όρθια κόντρα στην Τότεναμ και στο φινάλε άκουσε αποθεωτικά σχόλια από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Μπορεί ο Γάλλος διεθνής μέσος να έμεινε στον πάγκο στην αρχή του αγώνα (Φρεντ και ΜακΤόμινεϊ επιλέχτηκαν στον άξονα, με τον Μπρούνο Φερνάντες σε ελεύθερο ρόλο πιο μπροστά τους), ωστόσο όταν μπήκε στο 63′ έκανε τη διαφορά στο ημίωρο που αγωνίστηκε, με τον Νορβηγό προπονητή να μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον Γάλλο μέσο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω πως με την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο αξίζαμε το τρίποντο, οι παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή έκαναν τη διαφορά. Ο Μάτιτς τα πήγε φανταστικά, ο Πολ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και είναι καλό που τον έχουμε ξανά κοντά μας, είναι καλό που παίρνει λεπτά συμμετοχής.

Είναι ευχαριστημένος που επιστρέφει, είχε έναν τραυματισμό που τον κράτησε για 9-10 μήνες εκτός δράσης και τώρα έχει σχεδόν επιστρέψει. Νομίζω πως όλοι βλέπουν πως έχει τεράστια διάθεση να παίξει», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα ο Σόλσκιερ, για να προσθέσει:

«Είναι διαφορετική η ομάδα τώρα σε σύγκριση με αυτή που άφησε πίσω του ο Πογκμπά. Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει έρθει και τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει οι παίκτες μου να αρχίσουν να πιστεύουν περισσότερο στους εαυτούς τους».

Σε ερώτηση δε που δέχτηκε για το αν θα πρέπει ο κόσμος να περιμένει άμεσα να δει μαζί στο χορτάρι το δίδυμο Φερνάντες-Πογκμπά, ο Νορβηγός τεχνικός απάντησε ως εξής:

«Φυσικά, είμαστε ένας σύλλογος που θέλει τους καλύτερους παίκτες του να παίζουν μαζί, απλά χρειάζεται να βρούμε την ισορροπία μεταξύ της άμυνας και της επίθεσης. Νομίζω πως απόψε ο Πογκμπά έδειξε ότι μπορεί να παίξει με τον Μπρούνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ