Λίβερπουλ: Ένα βίντεο γεμάτο… Τζέραρντ πριν το ντέρμπι του Μέρσεσαϊντ

Λίβερπουλ: Ένα βίντεο γεμάτο… Τζέραρντ πριν το ντέρμπι του Μέρσεσαϊντ

Έτοιμοι για το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ είναι οι «reds», οι οποίοι δημοσίευσαν όλα τα γκολ του Στίβεν Τζέραρντ κόντρα στην Έβερτον.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στο +22 από την δεύτερη, Μάντσεστερ Σίτι, και θέλει δύο νίκες ακόμη, για να φτάσει στην μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, ύστερα από 30 χρόνια.

Την ερχόμενη Κυριακή, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα φιλοξενηθεί από την Έβερτον, για την 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, προκειμένου να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται, ώστε να φτάσει στον στόχο της.

Το κίνητρο, λοιπόν, είναι διπλό για τους «κόκκινους», αφενός, διότι θέλουν να φτάσουν κοντά στο πολυπόθητο πρωτάθλημα και, αφετέρου, για να πετύχουν μία ακόμη νίκη κόντρα στην μισητή τους συμπολίτισσα.

Έτσι, η Λίβερπουλ βρήκε τον τρόπο να προετοιμάσει τους φίλους της λίγες ώρες πριν από το τοπικό ντέρμπι, ανεβάζοντας στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook ένα βίντεο με τα 10 γκολ που έχει πετύχει ο παλιός της αστέρας, Στίβεν Τζέραρντ, απέναντι στην Έβερτον, σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε εδώ το βίντεο με τον Τζέραρντ εν δράσει:

EVERY Steven Gerrard goal against Everton 🤩

Stevie G loved a derby day goal 🤩⚽️Essential Saturday morning viewing 🤤

Δημοσιεύτηκε από Liverpool FC στις Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ