Γουότφορντ-Λέστερ 1-1

Γουότφορντ-Λέστερ 1-1

Η Λέστερ πήγε να... κλέψει το τρίποντο στο τέλος του ματς, με την Γουότφορντ να χαμογελάει στις καθυστερήσεις, παίρνοντας τον βαθμό.

Γουότφορντ και Λέστερ έδωσαν την πρώτη τους… μάχη μετά την τρίμηνη διακοπή της Premier League, με το φινάλε να εξελίσσεται σε… θρίλερ! H ομάδα του Νίγκελ Πίρσον φιλοξένησε τις «αλεπούδες» για την 30η αγωνιστική, με τον Ντόσον να χαρίζει με ψαλιδάκι τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στους γηπεδούχους.

Στο 90ο λεπτό, η ομάδα του Ρότζερς σόκαρε την Γουότφορντ, με τον Τσίλγουελ να στέλνει τη μπάλα να αναπαυτεί στην εστία του Φόστερ. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πως θα φύγουν με το διπλό από το Βίκαρατζ, ωστόσο 3 λεπτά αργότερα ήρθε η απόλυτη ψυχρολουσία. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με ένα τρομερό ψαλιδάκι ο Ντόσον νίκησε τον Σμάιχελ και έδωσε μια μικρή βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του, που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Λέστερ παραμένει σε τροχιά Champions League, καθώς βρίσκεται στην 3η θέση με 54 πόντους. Από την άλλη, η Γουότφορντ βρίσκεται στην 16η θέση, στο+1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Γουότφορντ (Νάιτζελ Πίρσον): Φόστερ, Κίκο (77′ Μαριάπα), Καμπασέλε, Ντόσον, Μασίνα (88′ Χολέμπας), Καπούε (77′ Σαλόμπα), Χιους, Σαρ, Ντουκουρέ (77′ Κλέβερλι), Περέιρα (69′ Γουέλμπεκ), Ντίνεϊ

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Τσίλγουελ, Σογιούντσου, Έβανς, Τζάστιν, Εντίντι, Μπαρνς (65′ Γκρέι), Μάντισον, Τίλεμανς (76′ Τσόουντρι), Αλμπράιτον (83′ Ιεανάτσο), Βάρντι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ