Μπόρνμουθ-Κρίσταλ Πάλας 0-2 (vid)

Μπόρνμουθ-Κρίσταλ Πάλας 0-2 (vid)

Με τον Μιλιβόγεβιτς να σημειώνει τρομερό γκολ από εκτέλεση φάουλ, η Κρίσταλ Πάλας πέρασε με 2-0 από το Βιτάλιτι.

Παρέλαση έκανε στην έδρα της Μπόρνμουθ η Κρίσταλ Πάλας, για την 30η αγωνιστική της Premier League! Με μπροστάρη τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς οι φιλοξενούμενοι πέρασαν με 2-0 σκορ  από το Βιτάλιτι και κάνουν… όνειρα Ευρώπης.

Με αυτό το τρίποντο, η Πάλας βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 42 πόντους, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι… βυθίζονται, όντας στην επικίνδυνη ζώνη με 27 βαθμούς.

Στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, ο πρώην «ερυθρόλευκος» Λούκα Μιλιβόγεβιτς, νίκησε τον Ράμσντειλ με τρομερή εκτέλεση φάουλ. Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού, άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του, με τους φιλοξενούμενους να κλειδώνουν το πολύ σημαντικό τρίποντο στο 23΄, με τον Αγιού. Ο οποίος δεν λάθεψε από το ύψος του πέναλτι.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Ράμσντεϊλ, Σμιθ, Σ.Κουκ, Στέισι, Λέρμα, Ακέ, Χ.Γουίλσον (46’ Γκρούνεφελντ), Λ.Κουκ, Μπρουκς (61’ Στάνισλας), Κ.Γουίλσον, Κινγκ (49’ Σολάνκε)

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Κέιχιλ, Φαν Άανχολτ, Νταν, Γουόρντ, Κουγιατέ, ΜακΆρθουρ (89’ Ρίντεβαλντ), Μπεντεκέ (75’ Τάουνσεντ), Μιλιβόγιεβιτς (65’ ΜακΚάρθι), Αγιού, Ζαχά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ