Γκράφιτι για τον Ράσφορντ στο Μάντσεστερ (pic)

Γκράφιτι για τον Ράσφορντ στο Μάντσεστερ (pic)

Μία πολύ όμορφη κίνηση των ανθρώπων του Μάντσεστερ για τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ, ο οποίος κατάφερε να ανατρέψει την απόφαση της κυβέρνησης και να συνεχίσει την τροφοδοσία για τα παιδιά, εκτός από την περίοδο της καραντίνας και το καλοκαίρι.

Ο Μάρκους Ράσφονρντ, βρήκε τον τρόπο και έπεισε την κυβέρνηση να ανατρέψει την απόφασή της και να συνεχίσει να δίνει φαγητό σε παιδιά και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε οτιδήποτε περνούσε από το χέρι του για να μπρορέσουν οι οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες για τα προς το ζην, να έχουν σε καθημνερινή βάση τροφή για τα παιδιά τους.

Έτσι, ο Μπόρις Τζόνσον άλλαξε γνώμη και ενέκρινε την προτροπή του Ράσφορντ, με αποτέλεσμα ο νεαρός στράικερ να γίνει πηγή έμπνευσης και να δημιουργηθεί ένα εξαιρετικό γκράφιτι προς τιμήν του. Το συγκεκριμένο γεγονός, το έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Μάλιστα αυτό έχει το μήνυμα πάνω: «Απλά δείτε τι μπορούμε να πετύχουμε όταν δουλέυουμε όλοι μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ