Έβερτον-Λίβερπουλ 0-0

Έβερτον-Λίβερπουλ 0-0

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στην δράση, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να εμφανίζεται «άχρωμη», μένοντας στο 0-0 με την Έβερτον.

Αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη στο ντέρμπι του Μέρσισαϊντ, αυτή ήταν η Έβερτον. Η ομάδα του Αντσελότι φιλοξένησε την Λίβερπουλ για την 30η αγωνιστική της Premier League, με το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ να εμφανίζεται σαφώς επηρεασμένο από την διακοπή για την πανδημία. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 0-0, με τους γηπεδούχους να χάνουν κλασικές ευκαιρίες και κατά κάποιον τρόπο να αδικούνται από το αποτέλεσμα.

Φυσικά, το αποτέλεσμα στο Γκούντισον Παρκ δεν αλλάζει κάτι για την Λίβερπουλ, καθώς η Σίτι απέχει… έτη φωτός, με τους «κόκκινους» να ετοιμάζονται για την στέψη. Εχουν 83 βαθμούς, ενώ η Έβερτον βρίσκεται στην 12η θέση με 38, χάνοντας συνεχώς έδαφος για την έξοδο στην Ευρώπη.

Στο 4ο λεπτό, ο Άλισον νίκησε τον Ριτσάρλισον, ενώ ο Φιρμίνο αστόχησε απο πλεονεκτική θέση στο 31΄. Στο 42′ ο Κλοπ προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή καθώς ο Μίλνερ τραυματίστηκε. Η ατυχία χτύπησε ξανά την «κόκκινη» πόρτα, με τον Ματίπ να φεύγει και αυτός τραυματίας. Η Ένερτον είχε μεγάλη ευκαιρία στο 80′ όταν αρχικά ο Άλισον έδιωξε το τακουνάκι του Ριτσάρλισον και στη συνέχεια ο Ντέιβιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ριτσάρλισον μπήκε στην περιοχή, από αριστερά, αλλά αντί να κόψει την μπάλα σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα των πρωτοπόρων της βαθμολογίας. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με την ομάδα του Αντσελοτι να κρατάει την καλή εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του και τον Κλοπ να περιμένει την… στέψη μετά από 30 ολόκληρα χρόνια!

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Χόλγκεϊτ, Κιν, Ντιν, Αντρέ Γκόμες, Γκόρντον (60’Σίγκουρντσον), Ντέιβις, Ιγουόμπι (88’Μπερνάρντ), Ριτσάρλισον, Κάλβερτ-Λιούιν (93’Κεν).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ (74’Λόβρεν), Φαν Ντάικ, Μίλνερ (42’Γκόμες), Φαμπίνιο, Χέντερσον, Κεϊτά (65’Βαϊνάλντουμ), Μιναμίνο (46’Μιναμόνο), Μανέ, Φιρμίνο (65’Οριγκί).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ