Αγουέρο: Πάει να δει τον «Μέσι των γιατρών»

Αγουέρο: Πάει να δει τον «Μέσι των γιατρών»

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Μπέρνλι, ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι θα ταξιδέψει στην Βαρκελώνη, για να δει έναν από τους καλύτερους γιατρούς.

Ο Σέρχιο Αγουέρο τραυματίστηκε σοβαρά στον μηνίσκο του αριστερού του γονάτου και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με την Μάντσεστερ Σίτι. Η κατάσταση του Αργεντινού είναι σοβαρή και γι’ αυτό θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη.

Στο ταξίδι του στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, ο 32χρονος επιθετικός θα συναντηθεί με τον Ραμόν Κούγκατ. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους χειρουργούς, ο οποίος γνωρίζει σε προσωπικό επίπεδο τον προπονητή των «πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα, από την εποχή που ήταν στην ενεργό δράση.

Για την ακρίβεια, ο Καταλανός τεχνικός εμπιστεύεται στον Κούγκατ όλες τις περιπτώσεις τραυματισμών στην ομάδα του Μάντσεστερ. Επιπλέον, ο «Μέσι των γιατρών» έχει χειρουργήσει και ποδοσφαιριστές όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και άλλοι, στο νοσοκομείο του στην Καταλονία.

Σε σχετική της ανακοίνωση, η Σίτι αναφέρει: «Ο Σέρχιο Αγουέρο υπέστη ζημιά στο αριστερό του γόνατο στην πρόσφατη νίκη μας με 5-0 επί της Μπέρνλι. Ο επιθετικός μας θα ταξιδέψει στην Βαρκελώνη για να δει τον γιατρό, Ραμόν Κούγκατ, για περαιτέρω εξετάσεις. Όλοι στην Σίτι ευχόμαστε στον Σέρχιο ταχεία ανάρρωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ