Σόλσκιερ: «Δεν είμαστε ακόμα κοντά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος»

Σόλσκιερ: «Δεν είμαστε ακόμα κοντά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος»

Ο κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τόνισε σε δηλώσεις του πως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είναι ακόμα σε θέση για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί σήμερα (24/6) την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 31η αγωνιστική της Premier League, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να κάνει δηλώσεις στο Skysports. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν μόνο το τρίποντο στη σημερινή αναμέτρηση για να μπουν δυνατά στο κόλπο για το Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο Νορβηγός προπονητής μίλησε για την εφετινή Premier League και την πρόοδο που δείχνει η ομάδα του, τονίζοντας όμως πως ο σύλλογος του Μάντσεστερ δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο για να διεκδικήσει την κούπα του πρωταθλήματος.

«Εχουμε αναπτυχθεί κατά την διάρκεια της σεζόν και νομίζω ότι έχουμε 11 αήττητα ματς. Αν υπάρχουν καλές προσφορές και παίκτες που μπορούν να μας κάνουν καλύτερους, ασφαλώς και πρέπει να ξοδέψουμε μερικά χρήματα. Αλλά, είναι υπέροχο να εργάζεσαι με την τωρινή ομάδα, η οποία και κινείται στην σωστή κατεύθυνση». 

Για το πρωτάθλημα: «Δεν είμαστε ακόμα εκεί που θα θέλαμε να βρισκόμαστε, αρκετά κοντά δηλαδή για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Προφανώς, Σίτι και Λίβερπουλ τις τελευταίες σεζόν έθεσαν τα στάνταρντ εκεί που έπρεπε για να κερδίσουν το πρωτάθλημα. 

Ευτυχώς, τώρα μπορούμε να διεκδικήσουμε το Europa League και το FA Cup και μετά ας δούμε πόσα μπορούμε να επενδύσουμε τη νέα σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ