Πογκμπά: Ξεκινά βασικός μετά από 10 μήνες

Πογκμπά: Ξεκινά βασικός μετά από 10 μήνες

Ο Πολ Πογκμπά θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σέφιλντ, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά μετά από 10 μήνες.

Ο Πολ Πογκμπά φαίνεται να ξεπέρασε εντελώς τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε για αρκετούς μήνες. Μετά την είσοδό του ως αλλαγή στο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής κόντρα στην Τότεναμ, ήρθε η ώρα να βρεθεί, μετά από 10 μήνες, στην αρχική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο αποψινό παιχνίδι με την Σέφιλντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Γάλλος ήταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση στο παιχνίδι του Λονδίνου, ενώ κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισε η ομάδα του. Είναι η πρώτη φορά, μάλιστα, που αναμένεται να τον δούμε να ξεκινά στην αρχική σύνθεση των «κόκκινων διαβόλων» μαζί με τον Μπρούνο Φερνάντεζ. Σημειώνεται ότι η τελευταία φορά που ξεκίνησε ως βασικός με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου του 2019, όταν η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Νορβηγός προπονητής δήλωσε για την επιστροφή του Πογκμπά: «Είναι ενθουσιασμένος που επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους. Είχε έναν εφιάλτη με τον τραυματισμό του για 9 με 10 μήνες.

Τώρα, επιτέλους, επιστρέφει. Είμαι σίγουρος πως όλοι θα μπορέσουν να δουν ότι έχει μεγάλη όρεξη για το παιχνίδι.

Είναι μια διαφορετική ομάδα από αυτήν με την οποία αγωνίστηκε. Ο Μπρούνο (Φερνάντεζ) θα μπει στην ενδεκάδα, τα παιδιά δείχνουν να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τα παιδιά χρειάζεται να εμπιστευτούν τον εαυτό τους περισσότερο και να εμπιστευτούν και την φυσική τους κατάσταση».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και χρειάζεται μόνο την νίκη, για να μειώσει την διαφορά της από την 4η Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ