Τραορέ-Χιμένες: Το πιο παραγωγικό δίδυμο στην Πρέμιερ Λιγκ (pic)

Τραορέ-Χιμένες: Το πιο παραγωγικό δίδυμο στην Πρέμιερ Λιγκ (pic)

Αντάμα Τραορέ και Ραούλ Χιμένες βρίσκονται με… κλειστά μάτια και αποτελούν το πιο αποτελεσματικό δίδυμο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Αντάμα Τραορέ και ο Ραούλ Χιμένες έχουν… σηκώσει στις πλάτες τους φέτος τη Γουλβς φέτος, η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ με 49 βαθμούς. Οι δύο επιθετικοί αποτελούν τα πιο σημαντικά «γρανάζια» στη μηχανή της Γουλβς, κι αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς.

Ο Τραορέ μετράει τέσσερα γκολ και εννιά ασίστ και ο Χιμένες έχει σκοράρει 15 φορές, ενώ έχει μοιράσει έξι ασίστ. Ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο έχει την πολυτέλεια να διαθέτει στο ρόστερ του δύο ποδοσφαιριστές που ξέρουν να συνεργάζονται άψογα στο γήπεδο και να είναι άκρως αποτελεσματικοί επιθετικά.

Η επανέναρξη του αγγλικού πρωταθλήματος βρήκε την αντίπαλο του Ολυμπιακού για τους «16» του Europa League να κάνει το 2/2 με νίκες επί των Γουεστ Χαμ και Μπόρνμουθ. Και στα δύο ματς σκόραρε ο Χιμένες από ασίστ του Τραορέ. Ο 29χρονος Μεξικανός έφτασε έτσι τα 15 τέρματα φέτος στο πρωτάθλημα και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των «λύκων» επί εποχής Πρέμιερ Λιγκ.

Οι δύο παίκτες της Γουλβς έχουν συνεργαστεί σε 10 γκολ φέτος και αποτελούν το πλέον παραγωγικό δίδυμο στο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ξεπερνούν επιθετικά δίδυμα όπως αυτά των Αγουέρο-Ντε Μπρόινε (6) της Μάντσεστερ Σίτι και Σαλάχ-Φιρμίνο (5) της Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ