Το απίστευτο βίντεο του Bleacher Report για τον τίτλο της Λίβερπουλ (vid)

Το απίστευτο βίντεο του Bleacher Report για τον τίτλο της Λίβερπουλ (vid)

O κύκλος ζωής ενός φίλου της Λίβερπουλ και του πατέρα του, σε αυτήν την αναμονή των τριάντα ετών μέχρι να στεφθεί και πάλι πρωταθλήτρια η ομάδα του.

Είναι γεγονός. Η Λίβερπουλ μετά από 30 χρόνια είναι πρωταθλήτρια Αγγλίας. Η… γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι στην Τσέλσι, της έδωσε τον πολυπόθητο τίτλο, εφτά αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Τριάντα χρόνια ήταν αυτά. Μία ολόκληρη ζωή θα μπορούσε να πει κανείς, με το Bleacher Report, μερικά λεπτά από την ανάδειξη της ως πρωταθλήτριας της Premier League, να δημοσιοποιεί ένα εξαιρετικό βίντεο για την ζωή των οπαδών των Reds όλο αυτό το διάστημα της αναμονής.

Το γνωστό site από τις ΗΠΑ, δημιούργησε λοιπόν ένα animation στο οποίο απεικονίζεται ένας φίλος της ομάδας, ο οποίος από το 1990 μαζί με τον γιο του, περνάει όλη την διαδρομή της Λίβερπουλ.
Αυτός ο κύκλος ζωής τον βρίσκει από μεσήλικα, έως υπερήλικα, με τον γιο του να βιώνει τον χαμό του, να παντρεύεται και στη συνέχεια μετά από 30 χρόνια να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να σηκώνει την Premier League.

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο του Bleacher Report

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ