«Υπογράφει στην Σίτι ο Κουλιμπαλί»

«Υπογράφει στην Σίτι ο Κουλιμπαλί»

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ από το εξωτερικό, η μεταγραφή του Σενεγαλέζου αμυντικού στην Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Τα σοβαρά αμυντικά προβλήματα που παρουσίασε η Μάντσεστερ Σίτι κατά την διάρκεια της χρονιάς ανάγκασαν τον Πεπ Γκουαρδιόλα να βγει στην μεταγραφική αγορά για να μπορέσει να βρει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Εμερικ Λαπόρτ.

Ο Καταλανός τεχνικός έχει βρει τον «εκλεκτό» του στο πρόσωπο του Καλιντού Κουλιμπαλί και όπως μεταφέρει η Mundo Deportivo, ο Σενεγαλέζος αμυντικός βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα κάνει αναφορά και στις λεπτομέρειες του deal, με την απερχόμενη Πρωταθλήτρια Αγγλίας να βγάζει το ποσό των 72 εκατ. λιρών από τα ταμεία της για να κάνει δικό της τον παίκτη της Νάπολι.

Παράλληλα, ο Κουλιμπαλί αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο χρονικής διάρκεια πέντε ετών με την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι 29άχρονος αμυντικός απέρριψε τις προτάσεις των Παρί Σεν-Ζερμεν, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης για να μπορέσει να συνεργαστεί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ