Μάντσεστερ Σίτι: Το σπουδαίο επίτευγμα του Ντε Μπρόινε

Μάντσεστερ Σίτι: Το σπουδαίο επίτευγμα του Ντε Μπρόινε

Σπουδαίο επίτευγμα από τον Βέλγο αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της φετινής Premier League, που έχει διψήφιο απολογισμό σε γκολ και ασίστ.

Η Λίβερπουλ είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια Αγγλίας από το βράδυ της Πέμπτης (25/06), μετά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της φετινής χρονιάς να αμφισβητήσει την κυριαρχία των Κόκκινων, με αποτέλεσμα εφτά αγωνιστικές πριν από το τέλος της Premier League να βρίσκεται στο -23.

Ωστόσο, σε αντίθεση με την ομάδα του, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, αφήνοντας πίσω την καταστροφική περσινή, με τους πολλούς τραυματισμούς που είχε. Ο Βέλγος αστέρας των Πολιτών έχει μοιράσει ήδη 16 ασίστ φέτος στην Premier League και θέλει άλλες πέντε για να ξεπεράσει τον Τιερί Ανρί στην λίστα με τις περισσότερες τελικές πάσες που έχει μοιράσει ποδοσφαιριστής μέσα σε μία αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, ο Ντε Μπρόινε πέρα από ικανός δημιουργός είναι και ικανός σκόρερ. 0 28άχρονος άσος με το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τσέλσι έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα και έγινε ο πρώτος παίκτης την φετινή χρονιά που έχει διψήφιο απολογισμό σε γκολ και ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ