Οι πρώτοι έντεκα του Κλοπ… αγνοούνται (pic)

Οι πρώτοι έντεκα του Κλοπ… αγνοούνται (pic)

Που βρίσκονται σήμερα οι παίκτες που αποτέλεσαν την πρώτη ενδεκάδα του Γιούργκεν Κλοπ;

Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που ο Γιούργκεν Κλοπ ανέλαβε τα ηνία της Λίβερπουλ.

Τον Οκτώβριο του 2015, Γερμανός προπονητής, κάθισε για παρθενική φορά στον πάγκο των «κόκκινων». Ποια ήταν όμως η τότε ενδεκάδα που χρησιμοποιούσε και που βρίσκονται σήμερα οι παίκτες;

Σιμόν Μινιολέ: Ο Βέλγος τερματοφύλακας, έχασε με τον καιρό τη θέση του στο αρχικό σχήμα, χάνοντας μάλιστα και τους δύο τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον, αγωνίζεται στη Κλαμπ Μπριζ.

Ναθάνιελ Κλάιν: O Άγγλος δεξιός οπισθοφύλακας, ανήκει στη Λίβερπουλ αλλά βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στη σκιά του Αλεξάντερ Άρνολντ.

Μάρτιν Σκρτελ: Για πολλά χρόνια ένας από τους βασικούς αμυντικούς της ομάδας. Πλέον η «μπογιά» του έσβησε, έφυγε από την Λίβερπουλ και ανήκει στην Ιστανμπούλ Μπασκακσεχίρ.

Μαμαντού Σακό: Μπορεί να αγωνίζεται ακόμα στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο σε άλλη ομάδα καθώς ποτέ δεν μπόρεσε να διεκδικήσει θέση βασικού στο Μερσεϊσάιντ. Το όνομα αυτής, Κρίσταλ Πάλας.

Αλμπέρτο Μορένο:  Στην Ισπανία αγωνίζεται πλέον ο αριστερός οπισθοφύλακας για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ. Στη Λίβερπουλ έπαιξε για τέσσερα χρόνια και αποτελούσε ένα από τα βασικά «γρανάζια» του Κλοπ για την άμυνα.

Εμρέ Τσαν: Ο Γερμανός αποτελούσε ενίοτε έναν καλό «στρατιώτη» για τον προπονητή των «κόκκινων». Τελικά, οι δύο πλευρές πριν από ένα χρόνο δεν τα βρήκαν, με αποτέλεσμα σήμερα να αγωνίζεται στη Ντόρτμουντ.

Τζέιμς Μίλνερ: Από τους πιο πιστούς παίκτες του Κλοπ και από τους λίγους της τότε φουρνιάς που φορούν ακόμα τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Λούκας Λέιβα: Ποδοσφαιριστής στο Άνφιλντ για μία δεκαετία ο Βραζιλιάνος μέσος. Το 2017 αποχώρησε από τον σύλλογο και πλέον αγωνίζεται στη Λάτσιο.

Άνταμ Λαλάνα: Οι τραυματισμοί τον άφησαν εκτός για μεγάλο διάστημα. Αποτελεί παίκτη της Λίβερπουλ ακόμη, ενώ φέτος πραγματοποιεί μία αρκετά ικανοποιητική σεζόν.

Φιλίπ Κουτίνιο: Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της τελευταίας δεκαετίας, ωρίμασε στο Άνφιλντ. Πλέον, προσφέρει τις υπηρεσίες του με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, ενώ πραγματοποίησε πέρασμα και από τη Μπαρτσελόνα.

Ντιβόκ Οριγκί: O Βέλγος στράικερ ανήκει ακόμη στο ρόστερ της Λίβερπουλ, βρισκόμενος υπό τη σκιά της «Αγίας Τριάδας» στην επίθεση. Ο Κλοπ δείχνει να τον υπολογίζει αφού τον χρησιμοποιεί αρκετά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ