Θρύλος της Γιουνάιτεντ βγάζει μετάλλια σε δημοπρασία

Θρύλος της Γιουνάιτεντ βγάζει μετάλλια σε δημοπρασία

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ, Νόρμαν Γουάιτσαϊντ είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και για να βγει στη σύνταξη βγάζει μετάλλια σε δημοπρασία

Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Νόρμαν Γουάιτσαϊντ αποφάσισε, στα 55 του, να θέσει προς δημοπράτηση πολλά αναμνηστικά αντικείμενα απ’ την περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστής, όπως για παράδειγμα το μετάλλιο του νικητή από τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 1985, εξαιτίας της κακής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Όπως σημειώνεται στον βρετανικό Τύπο, ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται να συγκεντρώσει 140.000 λίρες (περίπου 155.000 ευρώ) προκειμένου να βγει στη σύνταξη. Ήδη, το μετάλλιο του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας αποτιμάται 15.000 λίρες, ενώ υπάρχουν κι άλλα αντικείμενα αξίας, όπως φανέλες, παπούτσια κλπ, που αναμένεται να δημοπρατηθούν.

ΟΝόρμαν Γουάιτσαϊντ αποτέλεσε έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ τη δεκαετία του ’80, πραγματοποιώντας 206 συμμετοχές με την ομάδα του Μάντσεστερ, από το 1982 έως το 1989. Παράλληλα, σημείωσε και 47 γκολ, ενώ το 1982 κατέρριψε το ρεκόρ του Πελέ και έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε Παγκόσμιο Κύπελλο στον αγώνα της Βόρειας Ιρλανδίας με την Ισπανία, σε ηλικία 17 ετών και 41 ημερών. Ωστόσο, η ζωή του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, αφού αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τη δράση μόλις στα 26 του, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος τραυματισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ