Nτε Μπρόινε: «Mπορούμε να κλείσουμε πετυχημένα την χρονιά»

Nτε Μπρόινε: «Mπορούμε να κλείσουμε πετυχημένα την χρονιά»

Την πεποίθηση ότι η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να κλείσει επιτυχημένα την φετινή χρονιά παρά την απώλεια του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Η Λίβερπουλ είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια Αγγλίας από το βράδυ της Πέμπτης (25/06), μετά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της φετινής χρονιάς να αμφισβητήσει την κυριαρχία των Κόκκινων, με αποτέλεσμα εφτά αγωνιστικές πριν από το τέλος της Premier League να βρίσκεται στο -23.

Παρόλο αυτά, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε πως η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ακόμα σε πορεία για μια άκρως πετυχημένη σεζόν, καθώς βρίσκεται στην διεκδίκηση τόσο του Champions League, όσο και του Κυπέλλου Αγγλίας.

Παράλληλα, ο Βέλγος μέσος μίλησε και για το φετινό πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι η Λίβερπουλ ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι η Μάντσεστερ Σίτι και δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την συνέχεια της φετινής χρονιάς: «Νομίζω ότι σε σύγκριση με πολλές άλλες ομάδες εντάξει τα πάμε – είμαστε ακόμα δεύτεροι, οπότε αυτό σημαίνει μετά τη Λίβερπουλ. Είμαστε η δεύτερη καλύτερη ομάδα. Νομίζω ότι έχουμε ακόμα μεγάλες πιθανότητες στο FA Καπ και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φανταστείτε αν καταλήξουμε να κερδίσουμε αυτά τα κύπελλα, θα είναι μια απίστευτη σεζόν! Έχουμε πολλά να παίξουμε και ανυπομονούμε.»

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Λίβερπουλ: «Γνωρίζαμε ότι ήταν αδύνατο. Είσαι πάντα απογοητευμένος όταν δεν κερδίζεις, αλλά νομίζω ότι είμαστε αρκετά ειλικρινείς να πούμε ότι η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη φέτος. Νομίζω ότι δουλέψαμε πολύ σκληρά, παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν ήμασταν αρκετά καλοί και αυτό δεν είναι πρόβλημα για εμάς να το παραδεχτούμε. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο για εμάς, τότε πιστεύω ότι έχουμε ακόμα 13 ή 14 παιχνίδια, οπότε έχουμε ακόμα πολλά να παίξουμε και πολλούς στόχους.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ