Σουάρες: «Χαίρομαι που η Λίβερπουλ κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ» (vid)

Σουάρες: «Χαίρομαι που η Λίβερπουλ κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ» (vid)

Ο Λουίς Σουάρες δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λίβερπουλ, ενώ μίλησε με θαυμασμό για τον Τζόρνταν Χέντερσον.

Μπορεί ο Λουίς Σουάρες να έχει φύγει από τη Λίβερπουλ εδώ και έξι χρόνια, αλλά δεν ξεχνάει τις στιγμές που έζησε στο Άνφιλντ. Οι «κόκκινοι» επέστρεψαν στην κορυφή της Αγγλίας μετά από 30 χρόνια, κι ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την πρώην ομάδα του.

«Είμαι ενθουσιασμένος για τους φίλους της Λίβερπουλ. Έπαιξα στην ομάδα για κάποια χρόνια και έχω πολλούς φίλους εκεί. Δουλεύουν τόσοι πολλοί άνθρωποι για αυτή την ομάδα και ξέρω ότι όλοι είναι ενθουσιασμένοι και περιμένουν την απονομή. Αυτή τη φορά θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν. Νομίζω ότι ο σύλλογος το χρειαζόταν αυτή τη στιγμή και είναι σημαντικό για τον κόσμο και την ίδια την πόλη. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς.», δήλωσε στο επίσημο σάιτ της Λίβερπουλ.

Ο 33χρονος έκανε ιδιαίτερη μνεία και στον αρχηγό της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, για τον οποίο δήλωσε ότι συγκαταλέγεται στους καλύτερους αρχηγούς στην ιστορία της ομάδας.

«Χάρηκα πολύ όταν σήκωσε το Τσάμπιονς Λιγκ πέρσι. Είχε κάποια προβλήματα με την ομάδα και τον πατέρα του, αλλά όταν σήκωσε το τρόπαιο ολοκλήρωσε ένα όνειρο. Φέτος, όμως, είμαι χαρούμενος που θα κατακτήσει και την Πρέμιερ Λιγκ επειδή είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Δείχνει πως είναι ο αρχηγός και ηγείται στη μεσαία γραμμή και είναι σημαντικό που εμπνέει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Πιστεύω ότι είναι ένας από τους καλύτερους αρχηγούς στην ιστορία της Λίβερπουλ».

Ο Σουάρες αγωνίστηκε με την κόκκινη φανέλα από το 2011 έως το 2014. Σε 133 εμφανίσεις μέτρησε 82 γκολ και μοίρασε 29 ασίστ, ενώ το μόνο τρόπαιο που κατέκτησε με τη Λίβερπουλ ήταν το Λιγκ Καπ το 2012.

Δείτε εδώ τα δέκα καλύτερα γκολ του, όπως τα έχει επιλέξει ο αγγλικός σύλλογος:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ