Φέργκιουσον: Tα συγχαρητήρια στον Νταλγκλίς για το πρωτάθλημα της Λίβερπουλ

Φέργκιουσον: Tα συγχαρητήρια στον Νταλγκλίς για το πρωτάθλημα της Λίβερπουλ

Τα συγχαρητήριά του στον Σερ Κένι Νταλγκλίς έδωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λίβερπουλ.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει συνδυάσει το όνομά του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς βρισκόταν στον πάγκο της για 27 χρόνια, χαρίζοντάς της πολλούς τίτλους μεταξύ των οποίων 13 Πρωταθλήματα Αγγλίας, 5 Κύπελλα και 2 Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη πλευρά, ο Σερ Κένι Νταλγκλίς υπήρξε για χρόνια παίκτης και προπονητής της Λίβερπουλ, με την οποία έφτασε σε μεγάλες δόξες. Κάποιες από αυτές ήταν 8 Πρωταθλήματα Αγγλίας, 2 Κύπελλα Αγγλίας και 3 Πρωταθλητριών. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον προπονητή που κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα των «reds» πριν από το φετινό.

Ο Νταλγκλίς γνωστοποίησε το γεγονός ότι ο πρώην προπονητής της Γιουνάιτεντ του έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Αυτός (Φέργκιουσον) ήρθε σε επαφή μαζί μας για να πει συγχαρητήρια από το σύγχρονο μέσο».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι ένα υπέροχο κομπλιμέντο. Είσαι σε ανταγωνισμό και αντίπαλος, αλλά είσαι αρκετά μεγαλοπρεπής για να στείλεις μια επιστολή που να λέει συγχαρητήρια. Όλοι είναι στο ίδιο παιχνίδι, έτσι δεν είναι;».

Ανέφερε επίσης ότι ο Σερ Άλεξ έπλεξε το εγκώμιο και του αρχηγού της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, αναφέροντας: «Ήταν αποφασισμένος να έχει επιτυχία στο ποδόσφαιρο. Είναι ο μόνος αρχηγός του Λίβερπουλ που θα έχει σηκώσει αυτό το τρόπαιο αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ