Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ στοχεύει στο τρίτο του «Χρυσό Παπούτσι»

Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ στοχεύει στο τρίτο του «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ στοχεύει σε ακόμα ένα «Χρυσό Παπούτσι» με τη Λίβερπουλ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έγινε ο πρώτος Αιγύπτιος που κερδίζει την Πρέμιερ Λιγκ και πλέον βάζει πλώρη για να κατακτήσει το «Χρυσό Παπούτσι» για τρίτη φορά στην καριέρα του με τη Λίβερπουλ.

Ο 28χρονος επιθετικός έχει πετύχει 17 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα (όσα έχει και ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ) και κυνηγάει τον Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος έχει 19.

«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι κάτι το μοναδικό για την ομάδα και την πόλη. Τώρα πέτυχα τον μεγαλύτερο στόχο μου που είχα θέσει από τη στιγμή που υπέγραψα στη Λίβερπουλ. Όταν βάζω κάτι στο μυαλό μου, πάντα το πετυχαίνω. Φυσικά, τώρα θέλω να κατακτήσω το «Χρυσό Παπούτσι» για τρίτη συνεχομένη σεζόν. Επικεντρώνομαι στα παιχνίδια που ακολουθούν και προσπαθώ να αξιοποιήσω όλες μου τις ευκαιρίες. Μερικές φορές είμαι άτυχος, αλλά δεν τα παρατάω ποτέ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αιγύπτιος σταρ στο «BeIN Sports».

Ο Σαλάχ βρίσκεται στο δυναμικό των «κόκκινων» από το 2017 και είναι από τους πλέον καθοριστικούς παίκτες τα τελευταία χρόνια. Σε 145 εμφανίσεις, έχει πετύχει 92 γκολ και έχει μοιράσει 35 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ