Η Σίτι θέλει Σκρίνιαρ, πρότεινε ανταλλαγή με Αγουέρο η Ίντερ

Η Σίτι θέλει Σκρίνιαρ, πρότεινε ανταλλαγή με Αγουέρο η Ίντερ

Η Μάντσεστερ Σίτι ψάχνεται για την απόκτηση του Σκρίνιαρ από την Ίντερ, όμως οι νερατζούρι θέλουν τον Αγουέρο, προτείνοντας μάλιστα ανταλλαγή, με τους πολίτες να απαντάνε αρνητικά.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραμένει προβληματισμένος από την αμυντική λειτουργία της άμυνας της Μάντσεστερ Σίτι και ψάχνει για κεντρικό αμυντικό, ώστε να ενισχύσει τα μετόπισθεν των «πολιτών», ενόψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας επιμένει για την περίπτωση του Μίλαν Σκρίνιαρ της Ιντερ.

Ο Σλοβάκος διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο ιταλικό πρωτάθλημα και οι «πολίτες» θα διεκδικήσουν τα δικαιώματα του από την ομάδα του Μιλάνου, η οποία ζητά περίπου 70 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ο 23χρονος διεθνής μπακ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Ζίλινα και αγωνίστηκε αρχικά στην Ιταλία για 1,5 χρόνο στη Σαμπντόρια, για να καταλήξει τελικά στην Ιντερ. Η ιταλική ομάδα τόνισε πως είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη, αρκεί να πάρει ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Σέρχιο Αγουέρο, αλλά η Σίτι απάντησε αρνητικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ