Λίβερπουλ: Δίνει και Λόβρεν για τον Κουλιμπαλί

Λίβερπουλ: Δίνει και Λόβρεν για τον Κουλιμπαλί

Η Λίβερπουλ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει μέχρι τέλους για την απόκτηση του Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστή.

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται εδώ και αρκετό καιρό για την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί από τη Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» έχουν υψηλές απαιτήσεις για να παραχωρήσουν τον Σενεγαλέζο, ωστόσο οι «reds» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να υποχωρήσουν.

Σύμφωνα με Μέσα της Ιταλίας, η Λίβερπουλ είχε καταθέσει πρόταση 54 εκατομμυρίων λιρών και εισέπραξε αρνητική απάντηση από τους Ναπολιτάνους. Η ιταλική ομάδα ξεκαθαρίζει ότι ο Κουλιμπαλί δεν συζητά για τη μεταγραφή του με ποσό μικρότερο των 60 εκατομμυρίων.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας όμως δεν παρατούν εύκολα την υπόθεση και είναι έτοιμοι να… ξαναχτυπήσουν προκειμένου να εντάξουν στο ρόστερ τους τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό. Συγκεκριμένα σκέφτονται να παραχωρήσουν ως αντάλλαγμα τον Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο του Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Κουλιμπαλί έχει γίνει πόλος έλξης για τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός από τους «κόκκινους» την περίπτωσή του εξετάζει σοβαρά και η Μάντσεστερ Σίτι, που φαίνεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 72 εκατομμυρίων λιρών κάνοντας έτσι μεγαλύτερο τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ