Η Γουλβς… δαγκώνει! (vid)

Η Γουλβς… δαγκώνει! (vid)

Στον... αυτόματο συνεχίζει η Γουλβς και μετά την επανέναρξη της Premier League, με την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο να έχει τρεις στις τρεις νίκες και να κάνει... όνειρα για Champions League.

Αγριεμένη και αποφασισμένη έχει επιστρέψει στην δράση η Γουλβς. Η καλοδουλεμένη ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο προελαύνει στην επανέναρξη της Premier League, δείχνοντας πως παρά την τρίμηνη διακοπή, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Οι στόχοι της αγγλικής ομάδας για τη συνέχεια είναι ξεκάθαροι. Έξοδος στους ομίλους του Champions League και συνέχιση του φετινού τους… ταξιδιού στο Europa League. Με την εκκίνηση που έχουν κάνει οι «Λύκοι» στέλνουν μηνύματα και δείχνουν πως μπορούν να φέρουν εις πέρας τους στόχους τους.

Τρία στα τρία με μηδέν παθητικό!

Με την επανέναρξη της Premier League, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «8» του Europa League έχει προλάβει να δώσει τρεις αναμετρήσεις. Και στους τρεις αγώνες επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό. Τρίποντο με μηδέν παθητικό! Στο πρώτο ματς μετά την τρίμηνη διακοπή, οι Λύκοι έκαναν… βόλτα στο London Stadium, επικρατώντας εύκολα με 2-0 σκορ της Γουέστ Χαμ. Στη συνέχεια, φιλοξένησε την Μπόρνμουθ, παίρνοντας το τρίποντο με 1-0 , ενώ το Σάββατο (27/6) πέρασε από την έδρα της Άστον Βίλα και πάλι με 1-0. Τρία στα τρία, 9 πόντοι, με 4-0 γκολ. Σβηστά, η ομάδα του Νούνο, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, πήρε τρεις επαγγελματικές νίκες.

 

 

Πλησιάζει το… σεντόνι

Με αυτή την εκκίνηση που έχει κάνει η Γουλβς βλέπει… αστεράκια. Οι «Λύκοι» έχουν αναρριχηθεί πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας και κάνουν όνειρα για έξοδο στους ομίλους του Champions League. Η αρμάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο βρίσκεται στους 52 βαθμούς, στο -2 από την Τσέλσι, που έχει όμως έναν αγώνα λιγότερο. Οι δυο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Στάμφορντ Μπριτζ, την τελευταία αγωνιστική της Premier League, σε έναν ενδεχόμενο… τελικό για το εισιτήριο του Champions League. Βέβαια, αν παραμείνει η ευρωπαϊκή τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι, τότε η 5η θέση που βρίσκεται η Γουλβς οδηγεί στους «χρυσοφόρους» ομίλους. Αξίζει να σημειωθεί, πως η τελευταία ήττα των «Λύκων» στο πρωτάθλημα, χρονολογείται στις 23 Ιανουαρίου από την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. «Τρέχει» δηλαδή ένα αήττητο σερί 8 αγώνων.

Πετάει… φωτιές ο ΧιμένεΘ

«Καυτός» έχει ξεκινήσει και ο Ραούλ Χιμένες, που αποτελεί την αιχμή του δόρατος της Γουλβς και οδηγεί την αγγλική ομάδα στα αστέρια. Στα τρία ματς μετά την διακοπή, ο 29χρονος επιθετικός έχει σημειώσει τα δύο από τα τέσσερα γκολ, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Άλλωστε, την εφετινή σεζόν είναι ο φόβος και ο τρόμος των αντίπαλων αμυντικών, καθώς σε 47 ματς έχει 24 τέρματα και 10 ασίστ. Ο Μεξικανός επιθετικός είναι on fire και το πιστοποιεί με την επανέναρξη της Premier League.

Το σύνολο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο δεν δείχνει επηρεασμένο από την τρίμηνη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Κάθε άλλο μάλιστα. Συνεχίζει με… σπασμένα φρένα, με τον Πορτογάλο κόουτς να κάνει πολύ καλή δουλειά στην αγγλική ομάδα. Στις αρχές Αυγούστου, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Γουλβς για την ρεβάνς του 1-1, στον δρόμο για τους «8» του Europa League. Αναμφίβολα, η εικόνα των «Λύκων» την δεδομένη χρονική περίοδο… τρομάζει. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία και εξασφάλισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι,πως θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους δυο σύλλογοι που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση μετά την διακοπή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ