Λίβερπουλ: Τέλος η σεζόν για Μάτιπ (pic)

Λίβερπουλ: Τέλος η σεζόν για Μάτιπ (pic)

Η Λίβερπουλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζόελ Μάτιπ για τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν.

Ο Τζόελ Μάτιπ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Έβερτον και οι εξετάσεις έδειξαν ότι θα χάσει τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Καμερουνέζος στόπερ δεν θα μπορεί να βοηθήσει την Λίβερπουλ στα υπόλοιπα εφτά παιχνίδια της σεζόν και το φορτωμένο ιστορικό του στους τραυματισμούς, δυσκολεύουν την παραμονή του στους «κόκκινους».

Φέτος, ο 28χρονος στόπερ αγωνίστηκε σε μόλις εννιά παιχνίδια, σκοράροντας ένα τέρμα ενώ την τελευταία τετραετία έχει μετρήσει 111 συμμετοχές και 5 γκολ με τον αγγλικό σύλλογο. Η μεταγραφή του από την Σάλκε, το καλοκαίρι του 2016, ενίσχυσε αρκετά την άμυνα της Λίβερπουλ, ωστόσο οι μεταγραφές των Φαν Ντάικ και Γκόμεζ του περιόρισαν τον χρόνο συμμετοχής.

Με τους «μπλε» της Γερμανίας έφτιαξε το όνομά του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς έπαιξε 258 αναμετρήσεις και σκόραρε 23 τέρματα ενώ ήταν από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του κυπέλλου Γερμανίας το 2011. Ως μέλος της Λίβερπουλ, ο 27 φορές διεθνής άσος, μετράει ένα Champions League, ένα UEFA Super Cup, ένα διηπειρωτικό αλλά και την πρόσφατη (μαθηματική) κατάκτηση της Premier League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ