Mπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

Mπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Μπράιτον με 3-0 και παρέμεινε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Είναι ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το περασμένο Ιανουάριο. Ο Μπρούνο Φερνάντες, περί ου ο λόγος, έδωσε άλλη μια παράσταση, σημειώνοντας δυο τέρματα και βοήθησε τα μέγιστα για να φύγουν οι Κόκκινοι Διάβολοι με την νίκη από το Μπράιτον.

Μετά από αυτήν την νίκη η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κρατάει στα χέρια της την πέμπτη θέση, η οποία μπορεί να την οδηγήσει στο επόμενο Champions League, αν ισχύσει η τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι.

Τον χορό των τερμάτων για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε στο 16΄ ο Γκρίνγουντ, ο οποίος με ωραίο πλασέ νίκησε το Ράιαν για το 1-0. Στο 29΄ ο Μπρούνο Φερνάντες με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0, ουσιαστικά κλειδώνοντας την υπόθεση-νίκη από το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν κατέβασαν ταχύτητα με τον Πορτογάλο μέσο να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Ο Γκρίνγουντ σέντραρε από αριστερά και ο Φερνάντες με σουτ στην κίνηση στο δεύτερο δοκάρι, ανέβαζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Πλέον, με αυτήν την νίκη Γιουνάιτεντ έφτασε στους 52 βαθμούς όντας στην 5η θέση και ισόβαθμη με την Γουλβς, ενώ είναι στο -2 από την 4η Τσέλσι που έχει και έναν αγώνα λιγότερο.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Ράιαν, Λάμπτεϊ (46’ Μοπέ), Ντανκ (82’ Μούι), Ντάφι, Μπερν, Μοντόγια, Μπισουμά, Μακ Άλιστερ (82’ Μπερνάρντο), Κόνολι (87’ Μαρτς), Πρέπερ (46’ Τροσάρ), Στίβενς.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο (64’ Ουίλιαμς), Μάτιτς, Πογκμπά (64’ Περέιρα), Γκρίνγουντ, Φερνάντες (64’ ΜακΤόμινεϊ), Ράσφορντ (78’ Τζέιμς), Μαρσιάλ (78’ Ιγκαλό)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ