Πρόεδρος Λίβερπουλ: «Ας απολαύσουμε αυτό το σπουδαίο κατόρθωμα»

Πρόεδρος Λίβερπουλ: «Ας απολαύσουμε αυτό το σπουδαίο κατόρθωμα»

Ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τομ Βέρνερ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τομ Βέρνερ, έδωσε συγχαρητήρια στον Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ είναι σίγουρος ότι η ομάδα θα συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία.

Το βράδυ της Πέμπτης (25/6), η Τσέλσι νίκησε 2-1 τη Μάντσεστερ Σίτι, δίνοντας έτσι και μαθηματικά τον τίτλο στη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» κατέκτησαν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια και το 19ο συνολικά στην ιστορία τους.

Ο Τομ Βέρνερ, πρόεδρος της Λίβερπουλ από το 2010, έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και ήταν φανερά ικανοποιημένος με την επιστροφή των «κόκκινων» στην κορυφή της Αγγλίας.

«Όλοι μας είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ξέρω ότι οι φίλοι της ομάδας περίμεναν 30 χρόνια για αυτή τη στιγμή. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να μοιραστώ αυτή τη στιγμή μαζί τους επειδή χωρίς εκείνους δεν υπάρχει ομάδα».

Μιλώντας για τον «αρχιτέκτονα» της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τον αντίκτυπο που έχει στην ομάδα, αλλά και από την τρομερή ομαδικότητα που βγαίνει από τους παίκτες εντός και εκτός γηπέδου.

«Δεν είχα τη χαρά να γνωρίσω το σπουδαίο ποδόσφαιρο του Μπιλ Σάνκλι και του Μπομπ Πέισλι, οπότε δεν θέλω να συγκρίνω τον Γιούργκεν με τους προκατόχους τους. Αυτό που ξέρω είναι ότι το πρωτάθλημα είναι πραγματικά ανταγωνιστικό και δέκα χρόνια πριν που ήρθαμε στη Λίβερπουλ, δεν μπορούσαμε καν να σκεφτούμε το ενδεχόμενο ενός πρωταθλήματος. Ο Γιούργκεν έχει δημιουργήσει μια φανταστική ατμόσφαιρα. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που θα παραμείνει στον σύλλογο τουλάχιστον μέχρι το 2024», δήλωσε ο Βέρνερ ενώ συνέχισε, αναφερόμενος στους παίκτες:

«Μου αρέσει πολύ η όρεξή τους για τη νίκη. Είναι ένα πραγματικά καλό γκρουπ παικτών. Είναι ταπεινοί, ευγενικοί, βοηθούν ο ένας τον άλλον και και λειτουργούν ως ομάδα. Είδα ένα βίντεο με τους παίκτες να πανηγυρίζουν όλοι μαζί και μπορούσες να νιώσεις τη συντροφικότητα που υπήρχε ανάμεσά τους».

Σχετικά με το μέλλον, ο Βέρνερ δείχνει γεμάτος αυτοπεποίθηση και είναι σίγουρος ότι οι πρόσφατες κατακτήσεις της Λίβερπουλ είναι μια ένδειξη ότι η επιτυχημένη πορεία θα έχει και συνέχεια.

«Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και ξέρω ότι οι αντίπαλοί μας δουλεύουν συνεχώς για να μας κοντράρουν. Από την πλευρά μας, επιβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε ακόμα μια επιτυχημένη περίοδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ