Κλοπ: «Θα επιτεθούμε για τον τίτλο του χρόνου»

Κλοπ: «Θα επιτεθούμε για τον τίτλο του χρόνου»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε ότι η Λίβερπουλ δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο της την επόμενη χρονιά αλλά θα επιδιώξει να τον κατακτήσει ξανά.

Η Λίβερπουλ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ δείχνει ήδη τη μεγάλη του δίψα και για την επόμενη χρονιά.

Οι «κόκκινοι» έφτασαν ξανά στην κορυφή της Αγγλίας, με τον Κλοπ να στέλνει από τώρα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει της νέας σεζόν.

«Την επόμενη σεζόν δεν θα υπερασπιστούμε τον τίτλο, θα επιτεθούμε για να τον κατακτήσουμε ξανά», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε: «Η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι δυνατότερη του χρόνου, το ίδιο ισχύει και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι. Η Άρσεναλ δεν θα επαναπαυτεί, ούτε και η Λέστερ. Θα είναι όλες εκεί και προφανώς θα είναι δυνατές».

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (2/7) τη Μάντσεστερ Σίτι στο «’Ετιχαντ» και ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε στο «pasillo» (γνωστό και ως ο διάδρομος των πρωταθλητών) που ετοιμάζουν οι «πολίτες» για να τιμήσουν την ομάδα του.

«Είναι μια όμορφη κίνηση 100% αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν τη χρειαζόμαστε. Πάμε στην έδρα τους για να κερδίσουμε και όχι για να πανυγηρίσουμε για κάτι που έγινε πριν μία εβδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ