Αρσεναλ-Νόριτς 4-0

Αρσεναλ-Νόριτς 4-0

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ επικράτησε της Νόριτς με 4-0 και συνεχίζει να ελπίζει για έξοδο στην Ευρώπη.

Tον καλό της ευατό της φαίνεται να βρίσκει η Άρσεναλ, η οποία επικράτησε της Νόριτς με 4-0. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Κανονιέρηδες ο Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος σημείωσε δυο τέρματα και πλέον η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα συνεχίζει να δίνει την μάχη της για έξοδο στην Ευρώπη και στο Europa League.

Το χορό των τερμάτων άνοιξε ο Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κρουλ και πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-0. Και στο 38ο λεπτό, ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Τζάκα με πλασέ στην κίνηση από το πέναλτι, έγραψε το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημίχρονου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λονδίνου δεν κατέβασε ρυθμούς και πάλι με τον Γκαμπονέζο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 3-0. Στο 81ο λεπτό ο Σέντρικ Σοάρες με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 4-0, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς και στο 85’ το πλασέ του Γουιλοκ έξυσε τα δοκάρια της Νόριτς.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνεθ, Τίρνεϊ, Λουίζ, Μουστάφι (46’ Χόλντινγκ), Μπεγερίν (76’ Σέντρικ Σοάρες), Κολάσινατς, Τζάκα, Θεμπάγιος, Νέλσον (58’Γουΐλοκ), Ομπαμεγιάνγκ (82’ Πεπέ), Λακαζέτ (76’ Ενκέτια)

ΝΟΡΙΤΣ: Κρουλ, Γκόντφρεϊ, Τετέι, Άαρονς, Λιούις, Ρουπ (75’ Στίπερμαν), ΜακΛίν, Τρίμπουλ (46’ Ντρμιτς), Μπουενδιά (46’ Ερνάντεθ), Κάντγουελ (75’ Βράντσιτς), Πούκι (46’ Ίντα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ