Γουέστ Χαμ-Τσέλσι 3-2

Γουέστ Χαμ-Τσέλσι 3-2

Η Γούεστ Χαμ επικράτησε της Τσέλσι με 3-2 και πήρε μεγάλη ανάσα για την μάχη της παραμονής, ενώ την ίδια ώρα οι Μπλε μπήκαν σε μπελάδες για την είσοδο τους στην τετράδα.

Με γκολ του Γιαρμολένκο στο 89’, η Γουέστ Χαμ επικράτησε της Τσέλσι με 3-2 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην μάχη που κάνει για να σώσει την κατηγορία. Από την άλλη, η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ δυσκόλεψε την θέση της για την είσοδο της στην τετράδα, καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο 41΄ ο Πούλισιτς κέρδισε πέναλτι από τον Ντιόπ με τον Γουίλιαν να το εκτελεί εύστοχα για το 0-1 αλλά στο 45+2’ μετά από κόρνερ, ο Σούτσεκ με κεφαλιά έκανε το 1-1.Τα «σφυριά» μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και στο 52ο λεπτό, ο Μπόουεν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Αντόνιο με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1.

Στο 72ο λεπτό ο Γουίλιαν με απίθανη εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-2 και με τη σέντρα ο Πούλισικ έκανε το συρτό σουτ που πέρασε λίγο έξω, ωστόσο λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού ο Γιαρμολένκο έφυγε στην κόντρα και με σουτ έκανε το 3-2, δίνοντας έτσι την νίκη στην ομάδα του.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Ντιόπ, Φρέντερικς, Αντόνιο, Λανσίνι, (68’ Γουΐλσιρ) Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς (90+3’ Μπαλμπουενά), Μπόουεν (78’ Γιαρμολένκο).

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Αλόνσο, Κόβασιτς (53’ Μάουντ), Μπάρκλεϊ (63’ Λόφτους Τσικ), Καντέ, Πούλισικ, Γουίλιαν, Έιμπραχαμ (63’ Ζιρού)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ