Γκουαρντιόλα: «Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες αλλά πρέπει να ξαναχτίσουμε»

Γκουαρντιόλα: «Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες αλλά πρέπει να ξαναχτίσουμε»

Η Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να... ξαναχτίσει αν θέλει να συναγωνιστεί τη Λίβερπουλ για τον τίτλο της Premier League την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η βασιλεία της Μάντσεστερ Σίτι ως πρωταθλήτριας έληξε μετά την ήττα της από την Τσέλσι, που άφησε τη Λίβερπουλ με ανυπέρβλητο προβάδισμα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στις δηλώσεις του ενόψει της αποψινής αναμέτρησης κόντρα στους «reds» στάθηκε στην ανάγκη ανοικοδόμησης που παρουσιάζεται κάποια στιγμή σε όλες τις ομάδες όπως και τη δική του.

«Πρέπει να ξαναχτίσουμε. Συμβαίνει σε συλλόγους σε όλο τον κόσμο», είπε. «Πρέπει να το αποδεχτούμε και να λάβουμε τις σωστές αποφάσεις για να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το επίπεδο που έχουμε. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες, αλλά μετά το τέλος της σεζόν θα προβληματιστούμε.»

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη δεχθεί 10 περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα από ότι σε ολόκληρη την περασμένη σεζόν που κέρδισε τον τίτλο και έχουν απομείνει επτά παιχνίδια.

Φερναντίνιο και Αγκουέρο ολοκληρώνουν το συμβόλαιό τους στο τέλος της επόμενης σεζόν, ενώ ο Νταβίντ Σίλβα, θα αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

«Ο Φερναντίνιο και ο Σέρχιο έχουν ακόμα ένα χρόνο. Δεν ξέρω αν τα συμβόλαιά τους ανανεωθούν ή όχι. Μερικοί παίκτες πρέπει να αντικατασταθούν, αλλά δεν είναι καταστροφή ή κακό, είναι μέρος του ποδοσφαίρου» ανέφερε σχετικά ο Καταλανός τεχνικός.

Ο Γκουαρντιόλα υπερασπίστηκε επίσης την απόφαση πώλησης του Σανέ στη Μπάγερν Μονάχου, λέγοντας: «Αν τα παιδιά δεν θέλουν να μείνουν, πρέπει να φύγουν. Δεν παίρνουμε το καλύτερο από αυτούς τους παίκτες εάν στο μυαλό τους δεν είναι ευχαριστημένοι εδώ», τόνισε ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ