Ουέντελ για Χάβερτς: «Ονειρεύεται να παίξει στην Αγγλία»

Ουέντελ για Χάβερτς: «Ονειρεύεται να παίξει στην Αγγλία»

Τον διακαή πόθο του Κάι Χάβερτς εξέφρασε ο Βραζιλιάνος συμπαίκτης του στη Λεβερκούζεν.

Ο Κάι Χάβερτς έχει γίνει περιζήτητος στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες καθώς οι περισσότερες από αυτές έχουν ενδιαφερθεί σοβαρά για την απόκτησή του. Μάλιστα, η Μπάγερ Λεβερκούζεν φαίνεται να απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο συμπαίκτης του Γερμανού στις «ασπιρίνες», Ουέντελ, δήλωσε πως επιθυμία του Χάβερτς είναι να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα. Με αυτά τα δεδομένα οι ομάδες που συγκεντρώνουν πιο πολλές πιθανότητες για να τον αποκτήσουν είναι οι Λίβερπουλ, Τσέλσι και Άρσεναλ που δεν έχουν κρύψει το ενδιαφέρον τους για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό.

«Ο Χάβερτς ονειρεύεται να παίξει στην Premier League. Αν πάει εκεί, θα μάθει πολλά. Έχει αυτή την επιθυμία και αν αποφασίσει να πάει στην Αγγλία, θα πετύχει» ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος συμπλήρωσε: «Ψυχολογικά, οι Γερμανοί είναι πολύ συγκεντρωμένοι άνθρωποι. Είναι πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουν. Είναι ένας πολύ ολοκληρωμένος παίκτης. Μπορείς να τον βάλεις σέντερ φορ ή δεκάρι, λίγο πιο πίσω και ξέρει τι πρέπει να κάνει».

Ό, τι και να γίνει σχετικά με το μέλλον του Γερμανού, θα δώσει κανονικά το «παρών» στον τελικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Μπάγερν Μονάχου για το Κύπελλο Γερμανίας (4/7, 21:00).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ