Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρόστιμο της FIFA στην Άρσεναλ για τη μεταγραφή Άκπομ στον ΠΑΟΚ

Η FIFA επέβαλε πρόστιμο 37.000 ευρώ στην Άρσεναλ για τη μεταγραφή του Τσούμπα Άκπομ στον ΠΑΟΚ εξαιτίας των κανονισμών που παρενέβη σχετικά με το διαφορετικό ποσοστό μεταπώλησης που τέθηκε.

Πρόστιμο της FIFA στην Άρσεναλ για τη μεταγραφή Άκπομ στον ΠΑΟΚ | to10.gr

«Ραβασάκι» από την FIFA έσκασε στην Άρσεναλ για τη μεταγραφή του Τσούμπα Άκπομ στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (3/7), η Παγκόσμια Ομοσπονδία επέβαλε πρόστιμο 37.600 ευρώ στους Λονδρέζους λόγω του ότι όρισαν διαφορετικό ποσοστό μεταπώλησης για αγγλικές ομάδες από ότι για τις ομάδες εκτός Νησιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο deal με τον ΠΑΟΚ, οι «κανονιέρηδες» συμφώνησαν να εισπράξουν το 40% του ποσού αν ο Άκπομ πωληθεί από τους Θεσσαλονικείς σε ομάδα εντός Αγγλίας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση το ποσοστό φτάνει το 30%, κάτι το οποίο δεν είναι συμβατό με τους κανόνες της FIFA.

Εκτός από τον Άκπομ όμως, το πρόστιμο αφορά και την πώληση του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ, στη Φροζινόνε, την ίδια μεταγραφική περίοδο, το καλοκαίρι του 2018.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA θεωρεί ότι οι σχετικοί όροι αναμφίβολα χορηγούν στην Άρσεναλ την ικανότητα να επηρεάσουν τις σχέσεις εργασίας και τα μεταγραφικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ανεξαρτησία, την πολιτική και τις επιδόσεις των ομάδων του ΠΑΟΚ και της Φροζινόνε».