Γουλβς – Άρσεναλ 0-2

Γουλβς – Άρσεναλ 0-2

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, από τους Σακά και Λακαζέτ, η Άρσεναλ νίκησε με 2-0 την Γουλβς στο «Μολινό» και την πλησίασε στους τρεις βαθμούς. Πρώτη ήττα μετά τη διακοπή για τη Γουλβς.

Μεγάλο διπλό με το οποίο βλέπει ακόμη και… αστέρια πέτυχε η Άρσεναλ κόντρα στην Γουλβς. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ήταν εξαιρετική στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και νίκησε με 2-0 τους «Λύκους» στο «Μολινό» όπου πιθανότατα θα διεξαχθεί και η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Europa League.

Στο 35′ η Άρσεναλ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Ενκετιά σταμάτησε στο δοκάρι του Πατρίτσιο και οκτώ λεπτά μετά ήρθε το 1-0 για τους «κανονιέρηδες» με πολύ όμορφο γυριστό του Σακά από ασίστ του Τίρνεϊ.

Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν μέχρι να τελειώσει το ματς ο Λακαζέτ. Ο Γάλλος με υπέροχο τσίμπημα της μπάλας και άψογο τελείωμα έκανε το 2-0 στο 86′ σφραγίζοντας την πολύτιμη νίκη της ομάδας του. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στη μετά καραντίνα για τη Γουλβς που μετρούσε τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Γουλβς: Πατρίσιο, Ντόχερτι (72’ Νέτο), Μπολί, Κόαντι, Γιόνι Κάστρο, Μουτίνιο, Νέβες, Ντεντόνκερ (55’ Ζότα), Σάις, Χιμένες, Τραορέ

Αρσεναλ: Μαρτίνεθ, Κολάσινατς, Τίρνεϊ (56’ Μέιτλαντ Νάιλς), Λουίζ, Τζάκα, Θεμπάγιος (83’ Τορέιρα), Σέντρικ Σοάρες (76’ Μπεγερίν), Μουστάφι, Σακά (76’ Γουΐλοκ), Ενκετιά (83’ Λακαζέτ), Ομπαμεγιάνγκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ