Ο Ρότζερς υποκλίθηκε στον Βάρντι

Ο Ρότζερς υποκλίθηκε στον Βάρντι

Ο Τζέιμι Βάρντι έφτασε τα 100 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Μπρένταν Ρότζερς τον αποθέωσε για το επίτευγμα του.

Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, χαιρέτισε το «εκπληκτικό επίτευγμα» του Τζέιμι Βάρντι, καθώς ο επιθετικός της ομάδας του σημείωσε το 100ό τέρμα του στην Πρέμιερ Λιγκ, στη νίκη με 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο (4/7).

Ο διεθνής επιθετικός έγινε έτσι ο 29ος παίκτης που σημείωσε 100+ γκολ στην κορυφαία αγγλική κατηγορία. Τα 101 τέρματά του στην Πρέμιερ Λιγκ επιτεύχθηκαν σε 206 παιχνίδια, αφού έκανε ντεμπούτο στη διοργάνωση τη σεζόν 2014-15, στην ηλικία των 27 ετών.

«Είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα να μπαίνεις στην Πρέμιερ Λιγκ σε τόσο αργά στάδια και να είσαι τόσο παραγωγικός, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι προνόμιο να δουλεύεις με έναν τόσο κορυφαίο επιθετικό», δήλωσε ο Ρότζερς σε δημοσιογράφους. «Η ιστορία του είναι μοναδική, όταν σκεφτείς τι έχει επιτύχει και τι έχει κάνει. Η ιστορία του θα είναι πάντα μια έμπνευση».

Ο Βάρντι είχε «κολλήσει» στα 99 γκολ από τη νίκη με 4-0 της Λέστερ επί της Άστον Βίλα τον Μάρτιο, πριν από τη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού κι έφτασε στο ορόσημο όταν ο Χάρβι Μπαρνς του έδωσε την ασίστ στο 77ο λεπτό, πριν προσθέσει άλλο ένα τέρμα στις καθυστερήσεις.

«Ο ρυθμός δουλειάς του είναι απίστευτος. Δεν δίνει ποτέ στους αμυντικούς ένα λεπτό γαλήνης, κυνηγάει χαμένες φάσεις και το είδαμε ξανά. Είμαι πολύ τυχερός που είναι εδώ, αλλά ήταν μια πραγματικά συλλογική προσπάθεια σήμερα», πρόσθεσε ο Ρότζερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ