Μπάλακ για Βέρνερ : «Θα έχει μεγαλύτερη επίδραση στην Τσέλσι»

Μπάλακ για Βέρνερ : «Θα έχει μεγαλύτερη επίδραση στην Τσέλσι»

Για την μεταγραφή του Τίμο Βέρνερ στην Τσέλσι μίλησε ο παλαίμαχος Γερμανός ποδοσφαιριστής.

Η Τσέλσι έκανε δικό της τον Τίμο Βέρνερ πληρώνοντας τη ρήτρα των 54 εκατομμυρίων λιρών στο συμβόλαιο του Γερμανού και κερδίζοντας έτσι τη μάχη που είχε δώσει με τη Λίβερπουλ για την απόκτησή του.

Τη μεταγραφή αυτή σχολίασε ο άλλοτε μέσος των «μπλε» του Λονδίνου, Μίκαελ Μπάλακ, ο οποίος υποστήριξε πως ο 24χρονος έκανε τη σωστή επιλογή για το μέλλον της καριέρας του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εάν ήταν λύση για εκείνον η Λίβερπουλ, τότε πήρε τη σωστή απόφαση. Θα πρέπει να λαμβάνεις υπόψη συγκεκριμένα πράγματα, όπως για παράδειγμα πόσο αγωνιστικό χρόνο θα έχεις και πόσο σημαντικό ρόλο θα έχεις μέσα στην ομάδα.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το Champions League και την Premier League. Πώς θα μπορούσε ο Τίμο να εμφανιστεί ξαφνικά και κάθε εβδομάδα να άφηνε στον πάγκο κάποιον εκ των Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο;» για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Η Τσέλσι χτίζει μια νέα, νεανική ομάδα με έναν νεαρό τεχνικό.

Είναι ένα σπουδαίο πρότζεκτ για να είναι κάποιος κομμάτι του, με δεδομένη τη μικρή ηλικία του Τίμο.

Το να είσαι ο βασικός φορ, σε έναν τέραστιο σύλλογο όπως η Τσέλσι, είναι ό,τι καλύτερο για αυτόν. Μπορεί να έχει εκεί πολύ μεγαλύτερη επίδραση απ’ότι αν πήγαινε στην Λίβερπουλ.

Μονολότι το ρόστερ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ πιο δυνατό σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες, η Τσέλσι έχει αρχίσει να δημιουργεί μία πραγματικά ανταγωνιστική ομάδα. Με τον Τίμο και τον Ζιγές, η Τσέλσι αρχίζει τη δημιουργία μίας ομάδας που θα διεκδικεί τίτλους και πάλι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ